Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Opel Crossland

  Opel Crossland

  Αυτή είναι η επόμενη γενιά SUV.

  Ισχύ ως:

  130hp

  0-100 km/h σε:

  10.2s

  Κατανάλωση από

  5,0lt/100km

  Ευελιξία που εντυπωσιάζει! Στυλ έτοιμο για κάθε πρόκληση. Από το τολμηρό και ξεχωριστό Vizor μέχρι το απόλυτα εργονομικό εσωτερικό, το Crossland συνδυάζει την πρακτικότητα με την εντυπωσιακή σχεδίαση SUV και προσελκύει όλα τα βλέμματα!

  Μοναδικό design

  Απολαύστε το εντυπωσιακό design και νιώστε όμορφα μέσα στο Crossland.

  • Εξωτερική Σχεδίαση
   Λιτό, τολμηρό, εντυπωσιακό design. Γερμανική σχεδίαση και τεχνολογία που καλύπτει τις ανάγκες της πολυάσχολης καθημερινότητάς σας, αλλά και κάθε νέας περιπέτειας.
  • Εσωτερική Σχεδίαση

   Το εντυπωσιακό design χαρακτηρίζει και το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό του Crossland. Απολαύστε υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά, εργονομία και ψηλή θέση οδήγησης.

  • Πίσω Τμήμα
   Τα πίσω σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα LED προσθέτουν στυλ, ως μέρος της γενικότερης χαρακτηριστικής σχεδίασης Opel. Οι λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο και το νέο Opel logo δημιουργούν την αίσθηση “χαμηλώματος” του αυτοκινήτου, προσδίδοντας μία πιο στιβαρή εμφάνιση στο Crossland.

  Κατακτήστε το δρόμο

  Το Crossland δεν είναι απλά ένα εντυπωσιακό SUV. Καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως η Λειτουργία Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας και η κάμερα οπιρθοπορείας 180° βοηθούν στο να γίνεται κάθε διαδρομή πιο άνετη και πιο ασφαλής.

  Ασφάλεια και καινοτομίες

  Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο του δρόμου και οδηγήστε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι, υψηλής τεχνολογίας, προσαρμοζόμενοι προβολείς AFL LED, βελτιστοποιούν την ορατότητα, κάτω από όλες τις συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα προσαρμόζει αυτόματα τους προβολείς στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και ρυθμίζει τη μεγάλη σκάλα, ώστε να μην τυφλώνονται οι άλλοι οδηγοί, ενώ παράλληλα φωτίζονται τα σκοτεινά σημεία καθώς στρίβετε.

  • Συστήματα ασφαλείας:
   • Προβολείς AFL LED
   • Κάμερα Οπισθοπορείας 180°
   • Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης
   • Προηγμένο σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος

  Η τεχνολογία Opel σας δίνει τη σιγουριά που χρειάζεστε για να κινείστε με ασφάλεια σε οποιαδήποτε διαδρομή. Το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης1 ανιχνεύει πεζούς και άλλα οχήματα που μπορεί να διαφύγουν της προσοχής σας. Σας προειδοποιεί και αυτόματα φρενάρει το όχημα στην περίπτωση που δεν φρενάρετε εσείς, ώστε να μειώσει τον κίνδυνο και τη σφοδρότητα μιας πιθανής σύγκρουσης.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία