Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  MG HS

  MG HS

  Ένα MG HS ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής!

  Ισχύ ως:

  162hp

  0-100 km/h σε:

  9.9s

  Κατανάλωση από

  7.4WLTP

  Δυναμική εμφάνιση με σπορτίφ εικόνα. Ένα ευρύχωρο εσωτερικό, γεμάτο προηγμένα και έξυπνα gadgets. Με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση το MG HS σας προσκαλεί στην τέλεια απόδραση. Χαλαρώστε στα ευρύχωρα καθίσματα, ενώ η έξυπνη τεχνολογία του, κάνει το ταξίδι σας πιο άνετο και ευχάριστο. Με δυνατότητα επιλογής δύο εκδόσεων, Exclusive και Luxury, υπάρχει ένα MG HS που ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής.

  Απολαύστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα SUV.

  Ασφαλή ταξίδια

  Η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητά μας. Το MG HS διαθέτει ένα άκαμπτο αμάξωμα και, μαζί με το MG Pilot και τα υπόλοιπα ενεργητικά και παθητικά συστήματα, προάγει την ασφάλεια όλων των επιβατών στο υψηλότερο επίπεδο.

  • Κάμερα 360°
   Η κάμερα 360° επιτρέπει την εξάλειψη όλων των τυφλών σημείων, ανά πάσα στιγμή, είτε σε διασταυρώσεις με χαμηλή ταχύτητα είτε, σε ελιγμούς με όπισθεν.
  • Άκαμπτο πλαίσιο
   Η χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής και χάλυβα θερμής έλασης σε όλο το αμάξωμα εξασφαλίζει ασφάλεια και ανθεκτικότητα.

  Δύναμη και κορυφαία οδηγική απόλαυση

  Ο κινητήρας 1.5 Turbo, σε αρμονία με το πλαίσιο, συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με μέγιστη οδηγική απόλαυση, όλα εναρμονισμένα στο νέο MG HS.

  • 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
   Το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα ενός αυτόματου κιβωτίου, αλλά αυξάνει την αποδοτικότητα. Αυτό, κατ’ επέκταση, προσφέρει άμεση απόκριση όταν ενεργοποιείται η λειτουργία σειριακών αλλαγών σχέσεων
  • Δυναμική οδήγηση
   Ένας βενζινοκινητήρας turbo 1.5 λίτρων με 162 hp συνεργάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο είτε με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αποδίδει μέγιστη ροπή 250 Nm, από τις 1.500 rpm – 4.400 rpm.
  • Ικανότητα ρυμούλκησης
   Συνδυάζοντας αξιοσημείωτη ικανότητα ρυμούλκησης και αποδοτικότητα, ο turbo βενζινοκινητήρας που διαθέτει το νέο MG HS, επιτρέπει μέγιστο βάρος ρυμούλκησης 1.750 kg (με φρένο).

  Δυναμική σχεδίαση σε κάθε λεπτομέρεια

  Το MG HS διαθέτει όλες τις τολμηρές σχεδιαστικές γραμμές και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ενός καθαρόαιμου SUV.

  • Ξεχωριστή σχεδίαση
   Μάσκα Diamond, ζάντες 17″, σπορ εμφάνιση στάνταρ και κομψές γραμμές μεταφέρουν μία αίσθηση γνήσιας σχεδιαστικής αριστείας.
  • Σπορ εσωτερικό
   Το σχήματος D τιμόνι με 3 ακτίνες, η επένδυση διάτρητου δέρματος με κόκκινη ραφή και τα μπάκετ σπορ καθίσματα συνθέτουν μία ατμόσφαιρα υψηλών επιδόσεων.
  • Σχεδιαστική υπογραφή φώτων
   Τα διπλού χρώματος φώτα LED σε σχήμα διαμαντιού, τα φλας με στοιχεία που ενεργοποιούνται διαδοχικά και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός “Aurora” με 64 αποχρώσεις συνδυάζονται για να εκφράσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.
  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία