Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Opel Corsa-e

  Opel Corsa-e

  Κομψό & Εντυπωσιακό νέο e-Corsa!

  Ισχύ ως:

  136hp

  0-100 km/h σε:

  8.1s

  Αυτονομία έως

  359km

  Ανακαλύψτε το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e. Το γερμανικό αυτοκίνητο του μέλλοντος, με εντυπωσιακή αυτονομία, γρήγορη φόρτιση και ελάχιστο θόρυβο με μέγιστη ισχύ.

  Αυτονομία έως 359 χλμ

  Το νέο Corsa-e σας προσφέρει μια εντυπωσιακή αυτονομία 353 χλμ.1  (βάσει WLTP) χωρίς επαναφόρτιση. Μικρές αλλαγές στην ταχύτητα, το στυλ οδήγησης και τη χρήση θέρμανσης/κλιματισμού μπορούν να μεγιστοποιήσουν την αυτονομία του Corsa-e.

  Φόρτιση έως και 80% σε 30 λεπτά.

  Γρήγορα και εύκολα: φορτίστε την μπαταρία του Corsa-e έως και 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά1 . Απολαύστε την ευέλικη στρατηγική φόρτισης της Opel που σας επιτρέπει να είστε “αυτόνομοι” τόσο στις καθημερινές αποστάσεις, όσο και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Μάθετε περισσότερα εδώ.

   

  Σχεδίαση

  Κομψό & Εντυπωσιακό

  Το νέο Corsa, με τη σχεδίασή του, υπογραμμίζει την ακρίβεια της γερμανικής τεχνολογίας. Με την εντυπωσιακή όψη και τη στιβαρή σιλουέτα του, το νέο Corsa είναι ελκυστικό από κάθε γωνία.

  Πολυτελής Αίσθηση

  Μπαίνοντας στο εσωτερικό, θα εντυπωσιαστείτε αμέσως από την ποιότητα κατασκευής, τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και τα πολυτελή, υψηλής ποιότητας υλικά. Ο σπορ πίνακας οργάνων, ο οποίος παραπέμπει σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, θα σας κάνει να θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως για την επόμενη διαδρομή σας

  Επιλογές Οροφής

  Ποιο είναι το δικό σας στυλ; Με την κομψή χρωματιστή οροφή, μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας χρώμα εξωτερικού με μαύρο ή λευκό χρώμα. Επιλέξτε την πανοραμική ηλιοροφή, για να κάνετε το εσωτερικό του Corsa-e ακόμα πιο φωτεινό.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία