Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  MG4

  MG4

  Ένα ευέλικτο ηλεκτρικό hatchback με πλούσια φαρέτρα έξυπνων τεχνολογιών και απίστευτα χαρακτηριστικά οδήγησης.

  Ισχύ ως:

  150kw

  0-100 km/h σε:

  7.9s

  Αυτονομία έως

  450km

  Κατανάλωση από

  170Wh/km

  Παιχνιδιάρικο και λειτουργικό, compact αλλά και ευρύχωρο, το MG4 Electric είναι μία πρωτοποριακή πρόταση. Ένα αυτοκίνητο που επιτρέπει σε όλους τη μετάβαση στην αμιγή ηλεκτροκίνηση. Με ζωηρά και ευέλικτα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που εκφράζουν τη ζωντάνια και το ελεύθερο πνεύμα μιας νεανικής μάρκας σχεδόν 100 ετών.

  Οδήγηση με προηγμένη τεχνολογική αριστεία

  Αυτή η νέα αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική MSP (Modular Scalable Platform) προσφέρει μόνο τεχνολογική αριστεία. Ισχυρότερη, εξυπνότερη, καλύτερη βάσει σχεδιασμού. Η οδηγική απόλαυση δεν είναι πλέον προνόμιο των premium μοντέλων. Η οδήγηση του MG4 Electric ανοίγει το δρόμο προς την τελειότητα.

  Έξυπνη τεχνολογία

  Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για απαραίτητα συστήματα ασφαλείας όπως το Adaptive Cruise Control και το Traffic Jam Assist. Από τώρα και στο εξής, τα αποκτάτε ως στάνταρ και απολαμβάνετε την άνεση που σας προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία του μοντέλου.

  Σύστημα συνδεσιμότητας MG iSMART

  Ένα έξυπνο σύστημα δικτύωσης που ενσωματώνει την επικοινωνία του αυτοκινήτου, του Διαδικτύου και του χρήστη. Έτοιμοι να συνδεθείτε με το μέλλον;

  Ηλεκτρικές επιδόσεις

  Το MG4 Electric με τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική MSP (Modular Scalable Platform), εξασφαλίζει την ασφάλειά σας μέσα από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.

  • Ταχεία Φόρτιση DC και Τριφασική Φόρτιση AC
   Το MG4 επιτρέπει ταχεία φόρτιση διάρκειας 35 λεπτών για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 10% στο 80% με μέγιστη ισχύ φόρτισης 150kW.Διατίθεται δυνατότητα τριφασικής φόρτισης AC, με πλήρη φόρτιση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

    

  • Απόδοση μπαταρίας
   H καινοτόμα οριζόντια διάταξη των κυψελών της μπαταρίας επιτρέπει τη μείωση του ύψους της στα 110mm, τιμή χαμηλότερη σε σχέση με μια διάταξη με κάθετα διατεταγμένες κυψέλες. Αυτό δημιουργεί περισσότερο εσωτερικό χώρο τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

  Χρηστικότητα

  Πρόθεση των σχεδιαστών του MG4 Electric ήταν η αύξηση της χρηστικότητας. Με εξασφαλισμένη την πρακτικότητα, ακόμη και για μεγάλα ταξίδια, το MG4 Electric σας προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό και πολλαπλές δυνατότητες για το ταξίδι που έχετε μπροστά σας.

  • Ευρυχωρία
   Με μία αναβαθμισμένη αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική και μακρύ μεταξόνιο 2705 mm, το MG4 Electric προσφέρει εκπληκτική ευρυχωρία. Η ομάδα σχεδίασης έλαβε υπόψη όλα όσα χρειάζεται να πάρετε μαζί σας, εσείς και η οικογένειά σας στις καθημερινές διαδρομές ή στο ταξίδι. Με τον κομψό σχεδιασμό του crossover hatchback, είστε πανέτοιμοι να μετακινηθείτε. 
  • Άνεση
   Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή χειμώνα, φροντίζουμε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας όταν μπαίνετε στο MG4 Electric.
  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία