Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Opel Mokka-e

  Opel Mokka-e

  Τολμηρό, Αντισυμβατικό, 100% Ηλεκτρικό!

  Ισχύ ως:

  136hp

  0-100 km/h σε:

  9.2s

  Αυτονομία έως

  339km

  Ένα τολμηρό, πρωτοποριακό όραμα σχεδίασης και τεχνολογίας παίρνει σάρκα και όστα. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια αντισυμβατική εμπειρία οδήγησης; Ανακαλύψτε το 100% ηλεκτρικό Mokka.

  Δύναμη

  Το 100% ηλεκτρικό μοτέρ σας προσφέρει 260Nm στιγμιαίας ροπής, ενώ είναι ρυθμισμένο έτσι, ώστε να σας εξασφαλίζει άριστο χειρισμό μέσα στα στενά της πόλης αλλά και στον αυτοκινητόδρομο.

  Τολμηρό στυλ

  Ανακαλύψτε έναν χώρο που υιοθετεί τις νέες τάσεις στο γερμανικό design. Το εσωτερικό του Mokka-e πηγαίνει την οδηγική εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο, χάρη στους μοναδικούς συνδυασμούς υφασμάτων και διακοσμητικών στοιχείων που ταιριάζουν στο στυλ σας.

  Μικρότερη Αναμονή, Περισσότερη Δράση

  Φορτίστε γρήγορα και αποτελεσματικά στο σπίτι σας ή σε ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης. Εξασφαλίστε έως και 80% της αυτονομίας σε μόλις 30 λεπτά * και εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευέλικτες επιλογές φόρτισης του Mokka-e, που σας εξασφαλίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε κάθε ταξίδι.

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  Κινητήρες

  Το Mokka αποτελεί την πιο τολμηρή έκφραση της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Opel. Όμως, είναι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο αυτοκίνητο. Οι αποδοτικοί κινητήρες και η εξαιρετική οδηγική του συμπεριφορά θα σας καταπλήξουν.

  Βάλτε Μπροστά

  Στην καρδιά του Mokka-e βρίσκεται μια ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 50 kWh. 216 κυψέλες υψηλής ενεργειακής πυκνότητας με προηγμένη διαχείριση θερμότητας επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής και την αυτονομία, η οποία ενισχύεται και από το Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας μέσω Πέδησης. Μόλις σηκώσετε το πόδι σας από το πεντάλ γκαζιού, το σύστημα Regenerative Braking ανακτά την κινητική ενέργεια ενώ φρενάρετε και τη μετατρέπει σε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία