Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  MG EHS

  MG EHS

  Το MG EHS Plug-in Hybrid κατασκευάστηκε για εσάς!

  Ισχύ ως:

  119kW

  0-100 km/h σε:

  6.9s

  Αυτονομία έως

  52km

  Κατανάλωση από

  1,8L

  Με δυναμική εμφάνιση και ένα ευρύχωρο εσωτερικό με πληθώρα λειτουργιών άνεσης και έξυπνα χαρακτηριστικά, το MG EHS Plug-in Hybrid σας προσκαλεί και σας υπόσχεται την τέλεια απόδραση. Χαλαρώστε στα ευρύχωρα καθίσματα, ενώ η έξυπνη τεχνολογία του, κάνει το ταξίδι σας πιο ξεκούραστο. Με δυνατότητα επιλογής δύο εκδόσεων, Exclusive και Luxury, υπάρχει ένα MG EHS Plug-in Hybrid που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο ζωής.

   

  Ασφαλή Ταξίδια

  Η ασφάλεια είναι πάντα η πιο σημαντική παράμετρος κατά τη διαδικασία του σχεδιασμού. Το plug-in hybrid κληρονομεί την άκαμπτη δομή της βενζινοκίνητης παραλλαγής του, μαζί με το MG Pilot και άλλα μέτρα ασφαλείας στα εξαρτήματα υψηλής τάσης, ώστε να διασφαλιστεί περαιτέρω η ασφάλεια όλων.

  • Μπαταρία
   Το πρότυπο ασφάλειας συμμορφώνεται πλήρως με όλα τα σχετικά πρωτόκολλα: Επίπεδο στεγανότητας IP67, πρότυπο ασφάλειας μπαταρίας UL2580 των ΗΠΑ, ειδική απαίτηση EV ECE R100 της ΕΕ, απαίτηση ασφάλειας μεταφορών UN38.3.
  • Κάμερα 360°
   Κάμερα 360° με επόπτευση τυφλών σημείων οποιαδήποτε στιγμή: σε διασταυρώσεις με χαμηλή ταχύτητα ή κάνοντας όπισθεν.
  • Άκαμπτο πλαίσιο
   Ολόκληρο το αμάξωμα του οχήματος χρησιμοποιεί μεγάλες ποσότητες χάλυβα υψηλής αντοχής και θερμής έλασης για την εξασφάλιση ανθεκτικότητας και ασφάλειας.

  Ισχυρή και δυναμική οδηγική απόλαυση

  Ο συνδυασμός υψηλών επιδόσεων του ηλεκτροκινητήρα και του κινητήρα turbo βενζίνης και η εξαιρετική ρύθμιση του πλαισίου εξασφαλίζουν την οδηγική απόλαυση του MG EHS Plug-in Hybrid.

  PLUG-IN HYBRID

  • Άνετη οδήγηση
   Ο ισχυρός κινητήρας βενζίνης και ο οικονομικός ηλεκτροκινητήρας του σημαίνουν ότι μπορείτε να μειώσετε τις εκπομπές CO2 χωρίς θυσίες στην αυτονομία. Με την έξυπνη μονάδα ελέγχου και το κιβώτιο 10 ταχυτήτων, το MG EHS Plug-in Hybrid μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, εξασφαλίζοντας παράλληλα οδηγική απόλαυση.
  • Προηγμένη Ηλεκτρική Τεχνολογία
   Το MG EHS Plug-in Hybrid κληρονομεί επίσης τις προηγμένες EV τεχνολογίες των ηλεκτρικών μοντέλων MG, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά ενσωματωμένου ηλεκτροκινητήρα περιέλιξης με ψύξη λαδιού και της μπαταρίας υψηλής ενεργειακής πυκνότητας με ενεργό σύστημα ψύξης της CATL.

  Δυναμική σε κάθε λεπτομέρεια

  Το MG EHS Plug-in Hybrid έχει τις τολμηρές γραμμές και τα χαρακτηριστικά που υποδηλώνουν ένα καθαρόαιμο SUV.

  • Δυναμική σχεδίαση
   Diamond μάσκα, σπορ ζάντες 18″ στάνταρ (έκδοση Luxury) που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη σχεδίαση.
  • Σπορ εσωτερικό
   Το σχήματος D τιμόνι με 3 ακτίνες, η επένδυση διάτρητου δέρματος με κόκκινη ραφή και τα μπάκετ σπορ καθίσματα συνθέτουν μία ατμόσφαιρα υψηλών επιδόσεων.
  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία