Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  MG ZS EV

  MG ZS EV

  Αναβαθμίσαμε το πιο δημοφιλές μοντέλο μας και σας παρουσιάζουμε το εντελώς νέο MG ZS EV

  Ισχύ ως:

  130kw

  0-100 km/h σε:

  8.6s

  Αυτονομία έως

  440km

  Κατανάλωση από

  178Wh/km

  Αναβαθμίσαμε το πιο δημοφιλές μοντέλο μας και σας παρουσιάζουμε το εντελώς νέο MG ZS EV: ένα άνετο, έξυπνο, 100% ηλεκτρικό, οικογενειακό SUV. Με νέο σχεδιασμό και μεγαλύτερη αυτονομία, χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα ή το στυλ, το νέο MG ZS EV είναι ιδανικό για οδήγηση στην πόλη και ταξίδια το Σαββατοκύριακο. Με επιλογή από δύο μπαταρίες, το νέο MG ZS EV είναι έτοιμο για την επόμενη αστική σας περιπέτεια.

  Ταξιδέψτε οπουδήποτε

  Το νέο MG ZS EV προσφέρει τώρα αυτονομία έως και 440 χλμ. ώστε να μπορείτε να διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις χωρίς φόρτιση.

  • Διανύστε μεγαλύτερες αποστάσεις
   Είτε πρόκειται για τις καθημερινές διαδρομές σας είτε για μεγαλύτερα ταξίδια, με την επιλογή μιας μπαταρίας με αυτονομία είτε 320km ή 440km (WLTP) μπορείτε να διανύσετε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα με το MG ZS EV.
  • Φορτίστε ταχύτερα
   Με μεγαλύτερη μπαταρία, έχετε ταχύτερη φόρτιση. Με την τριφασική φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 11kW, μπορείτε να ξυπνάτε με γεμάτη μπαταρία κάθε μέρα, αν χρησιμοποιείτε τη νυχτερινή φόρτιση στο σπίτι. Και με ισχύ ταχείας φόρτισης έως 92 kW, μπορείτε να φτάσετε στο 80% μέσα σε 40 λεπτά.
  • Μεγάλη μονάδα μπαταρίας
   Το νέο MG ZS EV χρησιμοποιεί μία μεγάλη μονάδα μπαταρίας που αυξάνει την ενεργειακή πυκνότητα τόσο σε σχέση με τη χωρητικότητά της όσο και με το βάρος προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία.

  Πολύ αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας

  Ο εξαιρετικά αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας και η ειδική ρύθμιση των προφίλ οδήγησης (drive modes) καθιστούν το MG ZS EV ένα δυναμικό SUV.

  Ασφαλή ταξίδια

  Η MG διασφαλίζει πάντα την ασφάλεια ως ύψιστη προτεραιότητά της, είτε πρόκειται για τη δομή του αμαξώματος είτε για τη μπαταρία, μαζί με το MG Pilot και άλλα μέτρα ασφαλείας

  Επαυξημένη Πραγματικότητα

  Το ολοκαίνουργιο MG ZS EV με την προηγμένη του τεχνολογία οδηγεί το SUV σας σε ανώτερο επίπεδο.

  Σαν στο σπίτι σας

  Το ολοκαίνουργιο MG ZS EV προσφέρει ένα άνετο και φωτεινό εσωτερικό.

  • Ανθρακονήματα
  • 1.19 m² Πανοραμική ηλιοροφή
  • Φρέσκος και υγιεινό αέρας – Σύστημα καθαρισμού αέρα

  Σύστημα συνδεσιμότητας MG iSMART

  Ένα έξυπνο σύστημα δικτύωσης που ενσωματώνει την επικοινωνία του αυτοκινήτου, του Διαδικτύου και του χρήστη. Έτοιμοι να συνδεθείτε με το μέλλον;

  Περισσότερο από έξυπνο

  Χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα, το ολοκαίνουργιο MG ZS EV έχει την ευελιξία να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα για ις καθημερινές σας μετακινήσεις.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία