Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Opel Mokka

  Opel Mokka

  Τολμήστε να διαφέρετε!

  Ισχύ ως:

  100hp

  0-100 km/h σε:

  9,2s

  Κατανάλωση από

  6.4WLTP

  Είστε έτοιμοι για το νέο, τολμηρό βήμα της Opel; συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση, το εντυπωσιακό εσωτερικό και τους προηγμένης τεχνολογίας κινητήρες, για αυτό… Προετοιμαστείτε! Το νέο Mokka είναι εδώ και ξαναγράφει τους κανόνες και πηγαίνει την οδηγική εμπειρία σε άλλο επίπεδο. Είναι ώρα να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο, μαζί με το Mokka.

  Δύναμη

  Η εντυπωσιακή σχεδίαση του Mokka δείχνει το μέλλον της Opel. Κάθε ακμή απορρέει αυτοπεποίθηση, κάνοντας μια ηχηρή δήλωση τόλμης. Είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει από το πλήθος χάρη στο ιδιαίτερο στυλ του, ενώ οι ισχυροί κινητήρες του χαρίζουν δυναμισμό.

  Τολμηρό στυλ

  Το εσωτερικό του Mokka θα σας εντυπωσιάσει, καθώς είναι απόλυτα απαλλαγμένο από οτιδήποτε μη απαραίτητο. Η λιτή του σχεδίαση και το πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που σας επιτρέπει να είστε ήρεμοι, χαλαροί και να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή.

  Urban Εμφάνιση

  Το Mokka είναι ακόμα κομψότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ωστόσο εξακολουθεί να έχει το ευρύχωρο εσωτερικό που του επιτρέπει να υπηρετεί ένα urban lifestyle. Χάρη σε χαρακτηριστικά όπως οι προβολείς IntelliLux LED Matrix, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τα εργονομικά καθίσματα, καθιστούν το Mokka ιδανικό και για τις διαδρομές σας στην πόλη.

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  Κινητήρες

  Το Mokka αποτελεί την πιο τολμηρή έκφραση της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Opel. Όμως, είναι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο αυτοκίνητο. Οι αποδοτικοί κινητήρες και η εξαιρετική οδηγική του συμπεριφορά θα σας καταπλήξουν.

  Κιβώτια Ταχυτήτων

  Ανακαλύψτε την γκάμα των κιβωτίων ταχυτήτων και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στο δικό σας οδηγικό στυλ. Το Mokka εφοδιάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό και με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

  Τεχνολογία Επιδόσεων

  Ακόμα και κοιτάζοντας τις όμορφες αναλογίες του Mokka, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι οι δημιουργοί του διαπίστωσαν ότι το να είναι ένα αυτοκίνητο ισχυρό δεν αρκεί. Πρέπει κανείς να μπορεί να “χρησιμοποιήσει” αυτή τη δύναμη. Και αυτό είναι απόλυτα αληθινό όσον αφορά τις επιδόσεις του Mokka. Χάρη στα εξυπνα χαρακτηριστικά ασφάλειας και προηγμένης τεχνολογίας, ο καθένας μπορεί να χαρεί τη δύναμη του Mokka, διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο.

   

   

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία