Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Peugeot e-208

  Peugeot e-208

  Το απόλυτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης!

  Ισχύ ως:

  136hp

  0-100 km/h σε:

  9.0s

  Αυτονομία έως

  362km

  Το PEUGEOT 208 αναδεικνύει το νεανικό του χαρακτήρα εξωτερικά χάρη στο σπορ σχεδιασμό του αμαξώματος, ενώ στο εσωτερικό αποκαλύπτει το πρωτότυπο νέο PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Αξιοποιήστε τη δέσμευση της Peugeot ως προς την Δύναμη της Επιλογής και επιλέξτε είτε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, είτε τις εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης ή diesel.

  ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  Το PEUGEOT 208 διαθέτει μια χαρακτηριστική, σπορ σιλουέτα, ελκυστική με καθαρές, έντονες γραμμές που τονίζουν τη μοντέρνα εμφάνισή του. Το PEUGEOT e-208 ενσαρκώνει την επανάσταση της κινητικότητας.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ PEUGEOT 3D i-Cockpit®

  Στο εσωτερικό, ανακαλύψτε το νέο PEUGEOT i-Cockpit® 3D τελευταίας γενιάς . Απολαύστε την οδήγηση χάρη στο μικρής διαμέτρου σπορ τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια , τον τρισδιάστο (3D), διαμόρφωσιμο, ψηφιακό πίνακα οργάνων , τη μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών* υψηλής ευκρίνειας (HD) και τους κομψούς διακόπτες τύπου «πλήκτρων πιάνου». Προσαρμόστε την εσωτερική ατμόσφαιρα με το χρωματικό πακέτο 8 χρωμάτων για ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση.

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

  Το νέο Peugeot 208 αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας CMP / e-CMP και σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα επιλογής, ανάλογα με τη χρήση:

  • 100% ηλεκτρικής οδήγησης, με αυτονομία έως 362km
  • Την επιλογή θερμικού κινητήρα, βενζίνης ή πετρελαίου, οι οποίοι εφοδιάζονται επιπλέον με το σύστημα Stop & Start.

  Το νέο Peugeot 208 εφοδιάζεται, ανάλογα με τον κινητήρα, με το υψηλής τεχνολογίας αυτόματο κιβώτιο EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8 σχέσεων), που εξασφαλίζει απολαυστική οδήγηση χάρη στις ομαλές και γρήγορες αλλαγές σχέσεων.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία