Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Peugeot e-208

  Peugeot e-208

  Το απόλυτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης!

  Ισχύ ως:

  156hp

  0-100 km/h σε:

  8.2s

  Αυτονομία έως

  566km

  Το 208 αποτελεί ένα εμβληματικό μοντέλο στην γκάμα της Peugeot ενώ υπήρξε το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως κατηγορίας το 2022. Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία, αποκτά σήμερα μια εντελώς νέα διάσταση. Γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο, χάρη στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση με αυτονομία 400km, στη νέα του σχεδίαση, στις τεχνολογίες αιχμής και την οδηγική ευχαρίστηση, σε συνδυασμό με τα νέα κινητήρια σύνολα.

  Oδηγική ευχαρίστηση που προέρχεται από το νέο τεχνολογικά προηγμένο PEUGEOT i-Cockpit®.

  Ήταν στην πρώτη γενιά του 208, που η PEUGEOT παρουσίασε το εμβληματικό της i-Cockpit®. Σήμερα είναι ακόμα πιο προηγμένο τεχνολογικά, με δυνατότητες δικτύωσης και εργονομικό, ενώ εξακολουθεί να παραμένει ο πυρήνας της οδηγικής απόλαυσης που προσφέρει το νέο PEUGEOT E-208.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ PEUGEOT 3D i-Cockpit®

  Στο εσωτερικό, ανακαλύψτε το νέο PEUGEOT i-Cockpit® 3D τελευταίας γενιάς . Απολαύστε την οδήγηση χάρη στο μικρής διαμέτρου σπορ τιμόνι με τα ενσωματωμένα χειριστήρια , τον τρισδιάστο (3D), διαμόρφωσιμο, ψηφιακό πίνακα οργάνων , τη μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών* υψηλής ευκρίνειας (HD) και τους κομψούς διακόπτες τύπου «πλήκτρων πιάνου». Προσαρμόστε την εσωτερική ατμόσφαιρα με το χρωματικό πακέτο 8 χρωμάτων για ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση.

  EXCELLENCE: εξηλεκτρισμός ουσίας και δυνατότητες δικτύωσης σε άλλο επίπεδο

  Το νέο E-208 διευρύνει το πεδίο δράσης του κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός σε ότι αφορά την ηλεκτροκίνηση και τη συνδεσιμότητα. Το νέο 100% ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με αυτονομία πάνω από 400 km και τα νέα υβριδικά του συστήματα κίνησης παρέχουν νέες ευκαιρίες.

  Το νέο E-208 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τώρα τα 400 km!

  Το νέο E-208 προσφέρει έναν αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα 115kW/156bhp, όπου σε συνδυασμό με την μπαταρία των 51kWh, εξασφαλίζουν στο μοντέλο αυτονομία 400km (συνδυασμένος κύκλος WLTP).

  Με το μοντέλο διατίθεται στάνταρ ένας τριφασικός φορτιστής 11 kW, για ταχύτερη φόρτιση.

  Οι εκτιμώμενοι χρόνοι φόρτισης από 20 έως 80% είναι μικρότεροι από 25 λεπτά από έναν ταχυφορτιστή (100 kW), 4 ώρες 30 λεπτά από ένα Wallbox (7,4 kW), και 10 ώρες και 30 λεπτά από μια ενισχυμένη παροχή (3,2 kW).

  Ηλεκτρική ανεξαρτησία

  Στην πόλη ή στην εξοχή, τις καθημερινές ή τα Σαββατοκύριακα. οδηγήστε το Peugeot e-208 με τον τρόπο που σας ταιριάζει.

  Το νέο Peugeot 208 εφοδιάζεται, ανάλογα με τον κινητήρα, με το υψηλής τεχνολογίας αυτόματο κιβώτιο EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8 σχέσεων), που εξασφαλίζει απολαυστική οδήγηση χάρη στις ομαλές και γρήγορες αλλαγές σχέσεων.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία