Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Peugeot 208

  Peugeot 208

  Το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης!

  Ισχύ ως:

  136hp

  0-100 km/h σε:

  8,1s

  Κατανάλωση από

  4.5L/100Km

  Το νέο PEUGEOT 208 ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό του: νέο, πιο ελκυστικό εμπρός μέρος, η πιο πρόσφατη τεχνολογία φωτιστικών σωμάτων, Full LED (i) Διαθέσιμο στον στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης GT  φωτιστική υπογραφή εμπρός και LED πίσω, αλλά και νέες ζάντες.

  Νέα Εμφάνιση εμπρός μέρους

  Όλα τα νέα μοντέλα του 208 διαθέτουν το ολοκαίνουργιο μπροστινό μέρος, οδηγώντας το 208 στη νέα σχεδιαστική εποχή της PEUGEOT, με το νέο σήμα της μάρκας στο κέντρο του. Η γρίλια και το αμάξωμα δεν είναι πλέον ξεχωριστά μέρη, αλλά αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο, αυξάνοντας την αισθητική στιβαρότητα, την αποτελεσματικότητα και τον μοντέρνο χαρακτήρα.

  Ανασχεδιασμένη υπογραφή πίσω φωτιστικών σωμάτων

  Το νέο 208 ανακαλύπτει εκ νέου την εμβληματική πίσω φωτιστική υπογραφή της μάρκας, που αποτελείται από τρείς επάλληλους κόκκινους ‘όνυχες’.

  Τεχνολογία επόμενης γενιάς PEUGEOT 3D i-Cockpit®

  Νέα σχεδίαση για τον πίνακα οργάνων

  Ο πίνακας οργάνων βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένος στο ύψος των ματιών του οδηγού, και διαθέτει ψηφιακή οθόνη στις εκδόσεις ALLURE και GT. Μεγάλη ψηφιακή, νέας σχεδίασης οθόνη των 10 ιντσών, ενώ η έκδοση GT διαθέτει οθόνη 3D στο βασικό εξοπλισμό. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει το χρώμα της οθόνης, καθώς και τη διάταξη και την παρουσίαση των πληροφοριών, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Στην έκδοση ACTIVE, το νέο 208 διατηρεί τον αναλογικό πίνακα οργάνων με την έγχρωμη οθόνη των 3,5″.

  Ελευθερία επιλογής

  Για εσάς που αναζητάτε τις πιο προσιτές βενζινοκίνητες εκδόσεις, το νέο 208 προσφέρεται και με δύο ιδιαίτερα οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες:

  • PureTech 75: 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.2λ. ισχύος 75bhp, με σύστημα Stop & Start, και μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.
  • PureTech 100: 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.2λ. ισχύος 100bhp, με σύστημα Stop & Start, και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων
  • HYBRID 100 e-DCS6: 3κύλινδρος hybrid κινητήρας 1.2λ. ισχύος 100bhp, με σύστημα Stop & Start και αυτόματο κιβώτιο.
  • HYBRID 136 e-DCS6: 3κύλινδρος hybrid κινητήρας 1.2λ. ισχύος 136bhp, με σύστημα Stop & Start και αυτόματο κιβώτιο.

  Ιδανικές διαστάσεις

  Το νέο PEUGEOT 208 εξακολουθεί να έχει τις ίδιες συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις: 4,055m μήκος, 1,745m πλάτος (χωρίς τους καθρέφτες), 1,43m ύψος. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ παραμένει αμετάβλητη στα 309 λίτρα (κάτω από την εταζέρα).

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία