Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Peugeot 2008

  Peugeot 2008

  ΝΕΟ PEUGEOT 2008: ΕΝΑ ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ SUV

  Ισχύ ως:

  130hp

  0-100 km/h σε:

  9.4s

  Κατανάλωση από

  5,4lt/100km

  ΝΕΟ PEUGEOT 2008: ΕΝΑ ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ SUV

  Το νέο compact SUV PEUGEOT 2008, επαναπροσδιορίζει την έννοια των SUV: νέα φωτεινή υπογραφή εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης, φαρδιά γρίλια κάθετης σχεδίασης, και πιο εντυπωσιακή και δυναμική εμφάνιση.

  ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ SUV

  Οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος συνθέτουν την έντονη προσωπικότητα του SUV PEUGEOT 2008 που σχεδιάστηκε για να προσφέρει επιδόσεις αλλά και οικονομία.

  Το ιδιαίτερα εκφραστικό εμπρός μέρος με το οριζόντιο καπό τις έντονα σμιλευμένες πλευρές και τη νέα φωτεινή υπογραφή με το «δόντι λιονταριού», το υπερυψωμένο αμάξωμα και η οροφή Black Diamond, συνθέτουν την σπορτιβ του εμφάνιση.

  ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  Απογειώστε την εμπειρία οδήγησης με το Peugeot i-Cockpit 3D, την εκπληκτική εργονομία της θέσης οδήγησης, το σπορ τιμόνι μικρών διαστάσεων με τα ενσωματωμένα χειριστήρια, την οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 10” και τον τρισδιάστατο (3D) πίνακα οργάνων με λειτουργία παραμετροποίησης και εξατομίκευσης. Απολαύστε τις σύγχρονες τεχνολογίες όπως το σύστημα εκκίνησης και κλειδώματος/ξεκλειδώματος hands free που ενεργοποιείται καθώς πλησιάζετε ή απομακρύνεστε από το αυτοκίνητο, εξατομικεύστε την κάθε σας διαδρομή επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα οδήγησης και μπείτε στον κόσμο της τεχνολογίας του SUV PEUGEOT 2008.

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

  Απελευθερώστε τις επιθυμίες σας και δώστε στον εαυτό σας τη δύναμη της επιλογής:

  • Με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, απολαύστε μία νέα εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, θαυμάστε στην υψηλή επιτάχυνση και την άμεσα διαθέσιμη ροπή, οδηγώντας σε ένα απόλυτα ήσυχο περιβάλλον απαλλαγμένο από κραδασμούς. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων CO2 μπορείτε να κινείστε σε οποιοδήποτε περιορισμό κυκλοφορίας.

  TO SUV ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

  To Peugeot 2008 SUV ενσωματώνει μία πλήρη γκάμα τεχνολογιών νέας γενιάς καθώς και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που αναβαθμίζουν θεαματικά το επίπεδο ασφαλείας, υποστηρίζουν κάθε σας κίνηση και σας δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδεύετε με γαλήνη και ηρεμία στο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας.

  Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

  Νοιώστε την ελευθερία επιλογής του κινητήρα που σας ταιριάζει καλύτερα:

  • Με το ηλεκτροκίνητο μοντέλο, απολαύστε τη δυνατότητα οδήγησης παντού, ακόμα και σε περιοχές που υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας.
  • Για μοντέλα βενζίνης ή diesel, μπορείτε να επιλέξετε από μία γκάμα υψηλών επιδόσεων και οικονομικών κινητήρων προδιαγραφών Euro 6*, που όλοι διαθέτουν σύστημα Stop&Start**.

  * Νέες προδιαγραφές εκπομπών EURO 6 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC)που ισχύουν από 1 Σεπτεμβρίου 2019.
  ** Αυτόματο σβήσιμο και επανεκκίνηση του κινητήρα που εξοικονομεί καύσιμο και μειώνει τις εκπομπές των ρύπων.

  Η δύναμη της επιλογής είναι στο χέρι σας!

  PURETECH: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

  Το νέο μικρομεσαίο SUV 2008 PEUGEOT κινείται από τους τελευταίας γενιάς Euro 6* PureTech βενζινοκινητήρες, επιτυγχάνοντας βελτιωμένες τιμές κατανάλωσης, οδηγική απόλαυση και σπουδαίες επιδόσεις.

  Διατίθεται με 4 εκδόσεις βενζινοκινητήρων :

  • 1.2 L PureTech 100 S&S BVM6
  • 1.2 L PureTech 130 S&S BVM6
  • 1.2 L PureTech 130 S&S EAT8

  * Νέο πρότυπο εκπομπών ρύπων EURO 6 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC) που ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019
  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  BLUE HDi: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL

  Οι Euro 6* κινητήρες diesel που εφοδιάζουν το νέο μικρομεσαίο SUV PEUGEOT 2008 διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία “BlueHDi”** και συνδυάζουν τις εκπληκτικές επιδόσεις με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

  Διατίθεται με τον diesel κινητήρα:

  • 1.5 L BlueHDi 130 S&S EAT8

  * Νέο πρότυπο εκπομπών ρύπων EURO 6 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC) που ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019

  ** Εξελιγμένη από τον όμιλο PSA, η τεχνολογία BlueHDi χρησιμοποιεί και καταλύτη SCR (Selective Catalytic Reduction) και AdBlue.* Μπορεί να εξαλείψει έως και 90% του NOx μετατρέποντάς το σε υδρατμούς (H2O) και άζωτο (N2).

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία