Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  MG3

  MG3

  Κάντε τον καλύτερο συνδυασμό με το νέο MG3 Hybrid+!

  Ισχύ ως:

  143kw

  0-100 km/h σε:

  8s

  Κατανάλωση από

  4,4L/100km

  Νέο μοντέλο, νέα κατηγορία, νέα τεχνολογία Hybrid+: Το νέο MG3 ανατρέπει τους καθιερωμένους κανόνες. Πιστή στις αξίες της, η μάρκα MG συνεχίζει τη δέσμευσή της να κάνει τις εξηλεκτρισμένες τεχνολογίες προσιτές σε όλους.

  Ηλεκτρική απόδοση, ισχύς βενζίνης

  Η φινέτσα είναι αδιάλειπτη στο MG3 Hybrid+. Ο αποκλειστικός υβριδικός κινητήρας χρησιμοποιεί μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών και ένα εξαιρετικά αποδοτικό υβριδικό κιβώτιο 3 ταχυτήτων για να σας προσφέρει μια άνετη οδήγηση. Παρέχοντας διαισθητικά τον καλύτερο συνδυασμό ηλεκτρικού και βενζίνης για μέγιστη ισχύ και απόδοση.

  Εξυπνότερη ασφάλεια

  Κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια, ώστε να είστε ελεύθεροι να επικεντρωθείτε στην εκλεπτυσμένη οδηγική εμπειρία. Τα έξυπνα συστήματα και η προηγμένη τεχνολογία μας διασφαλίζουν ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι, έχετε τον έλεγχο και είστε έτοιμοι για ό,τι κι αν σας επιφυλάσσει το ταξίδι.

  Χαρούμενος σχεδιασμός

  Σπόρ και πρακτικό. Συμπαγές και ευρύχωρο. Το MG3 Hybrid+ είναι εύκολο να το ερωτευτείτε. Αιχμαλωτίζει την καρδιά με τις κομψές γραμμές του και τα χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή, ενώ καθησυχάζει το μυαλό με την ευρυχωρία, την άνεση και τους γενναιόδωρους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους. Η ουσία της κλασικής MG αποσταγμένη σε μια σύγχρονη αίσθηση Feel Good.

  Ευφυής τεχνολογία

  Η τεχνολογία είναι πιο έξυπνη όταν θέτει τους ανθρώπους στο επίκεντρό της. Και στο MG3 Hybrid+, θα βρείτε όλα τα χειριστήρια και τις πληροφορίες που χρειάζεστε στα χέρια σας. Εκλεπτυσμένη προσαρμοζόμενη σχεδίαση που σας προσφέρει μια Feel Good οδήγηση γεμάτη έξυπνα χαρακτηριστικά.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία