Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  MG ZS

  MG ZS

  Η έξυπνη επιλογή για οδηγούς που αναζητούν ένα κομψό & άνετο αυτοκίνητο.

  Ισχύ ως:

  111hp

  0-100 km/h σε:

  10.9s

  Κατανάλωση από

  6.6WLTP

  Με την αναγέννησή της, η MG παρουσιάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο οικογενειακό SUV: το MG ZS. Το MG ZS είναι ένα κομψό και άνετο αυτοκίνητο, ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες που αναζητούν τις αποδράσεις, χωρίς να θυσιάζουν την πρακτικότητα ή το στυλ.

  Ιδανικό για οδήγηση στην πόλη, το MG ZS είναι μια έξυπνη επιλογή για τους οδηγούς που αναζητούν ένα ευρύχωρο και πρακτικό όχημα σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

   

  Απολαύστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα SUV.

  • Δυναμική σχεδίαση

   Το MG ZS ξεχωρίζει στο δρόμο από την εντυπωσιακή του σχεδίαση, η οποία περιλαμβάνει το διάσημο οκταγωνικό λογότυπο, μάσκα σε σχήμα διαμαντιού και full LED προβολείς.

  • Άφθονος χώρος στην καμπίνα

   Διαθέτοντας έναν από τους καλύτερους χώρους στην κατηγορία του στο πίσω μέρος της καμπίνας, επίπεδο δάπεδο πίσω και διαστάσεις που παραπέμπουν σε μεγαλύτερη κατηγορία, το MG ZS είναι ικανό να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα και όχι μόνο.

  • Εντυπωσιακή χωρητικότητα για τη μεταφορά αντικειμένων και αποσκευών

   Ο χώρος αποσκευών των 448 λίτρων είναι αρκετά μεγάλος για αποδράσεις και ταξίδια και, χάρη στα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και με χωρητικότητα που μπορεί να αυξηθεί στα 1.166 λίτρα, μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Σημαντικό πλεονέκτημα επίσης αποτελεί η δυνατότητα μεταφοράς φορτίου στην οροφή ως 75kg και οι άπλετοι χώροι αποθήκευσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

  Ασφαλή ταξίδια

  Με τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, σε κάθε περίπτωση το MG ZS θέτει πάντα την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητά της.

  • Ενεργητική ασφάλεια

   Το MG ZS , στην έκδοση Luxury περιλαμβάνει τα συστήματα Blind Spot Monitoring (Ανίχνευση τυφλού σημείου) και Rear Traffic Alert (Προειδοποίηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας) για την πρόληψη και την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων.

  • Στιβαρό πλαίσιο
   Η στρεπτική ακαμψία του αμαξώματος του οχήματος είναι 18.400 Nm, διαθέτει δομή κλωβού ασφαλείας σχεδιασμένη για να απορροφά ενέργεια και όλα τα υλικά αποτελούνται από χάλυβα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό.
  • Κάμερα 360° για ασφαλείς ελιγμούς στάθμευσης
   Το MG ZS είναι εξοπλισμένο με κάμερα παρκαρίσματος 360° που εξασφαλίζει απρόσκοπτη ορατότητα ακόμα και στις πιο στενές θέσεις στάθμευσης.

   

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία