Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Opel Grandland

  Opel Grandland

  Αυτή είναι η επόμενη γενιά SUV!

  Ισχύ ως:

  133hp

  0-100 km/h σε:

  10.1s

  Κατανάλωση από

  5,4 WLPT

  Αυτή είναι η επόμενη γενιά SUV. Αυτό είναι το λιτό & τολμηρό νέο Opel Grandland με την εντυπωσιακή του σχεδίαση, το εμβληματικό vizor®, το πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό με την οθόνη pure panel®, τους υπερσύγχρονους και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, καθώς και άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το Night Vision και τα IntelliLux LED® pixel lights.

  Design

  Φιλόδοξο & Τολμηρό

  Αφήστε πίσω ο,τιδήποτε συμβατικό. Η τολμηρή και λιτή φιλοσοφία σχεδίασης της Opel έχει μετατρέψει το νέο Opel Grandland σε ένα SUV που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Η εντυπωσιακή sport αισθητική συνδυάζεται με τη γερμανική ακρίβεια και το αποτέλεσμα είναι ένα επιβλητικό SUV, που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

  Όλα τα βλέμματα επάνω σας

  Ανακαλύψτε και αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ μέσα από τους χρωματικούς συνδυασμούς και τις διχρωμίες οροφής του νέου Grandland. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περνάτε απαρατήρητοι!

  Εμβληματικό

  Το νέο έμβλημα του Grandland αποδεικνύει ότι η λιτή, τολμηρή και ανανεωμένη σχεδιαστική γλώσσα της Opel έχει εφαρμοστεί ιδανικά στο κορυφαίο μας SUV. Σας προετοιμάζει για την προηγμένη τεχνολογία που σας περιμένει κάτω από το καπό και για τη δύναμη που είναι έτοιμη να σας εντυπωσιάσει. Σηματοδοτεί την έλευση μιας εντελώς νέας γενιάς SUV.

  Καινοτομίες

  Night Vision

  Βγείτε από το σκοτάδι, χάρη στο καινοτόμο Night Vision1. Μια προηγμένη υπέρυθρη κάμερα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του οχήματος ανιχνεύει ανθρώπους και ζώα έως και 100 μέτρα μπροστά χρησιμοποιώντας τη θερμική διαφορά μεταξύ αυτών και του περιβάλλοντος, καθώς και την κατεύθυνσή τους, και εμφανίζει τα δεδομένα απευθείας στον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

  Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης

  Το σύστημα προειδοποιεί με ένα ηχητικό σήμα τον οδηγό για ενδεχόμενες επικίνδυνες καταστάσεις. Εάν ένα άλλο αυτοκίνητο ή ένας πεζός πλησιάσει πολύ, επιβραδύνει ή ακινητοποιεί το όχημα.

  Advanced Park Assist

  Το Opel Grandland εντοπίζει για εσάς μια θέση πάρκινγκ και στη συνέχεια ελέγχει τις κινήσεις του τιμονιού για να παρκάρετε. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατάτε το φρένο ή το γκάζι.

  Δυναμική Οδήγηση

  Κινητήρες

  Δύναμη αλλά και απόλυτος έλεγχος από τη στιγμή που θα βάλετε μπροστά τη μηχανή του Opel Grandland. Κινητήρες τελευταίας γενιάς, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα Βενζίνης άμεσου ψεκασμού 1.2 Direct και του ισχυρού 1.5 Turbo Diesel, και οι δύο απόδοσης kW / 130hp.

  Αποδοτικότητα

  Η σπορ γκάμα κινητήρων χαμηλής τριβής και υψηλής απόδοσης του Opel Grandland σάς προσφέρει μια επιλογή χειροκίνητων ή αυτόματων 8-ταχυτων κιβωτίων, όλα με σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου Start / Stop. Όλοι οι κινητήρες diesel διαθέτουν τεχνολογία ελέγχου εκπομπών επόμενης γενιάς.

  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία