To καλύτερο συνεργείο Opel είναι στην GALLO S.A.!

To καλύτερο συνεργείο Opel είναι στην GALLO S.A.!

Ψάχνετε το καλύτερο συνεργείο Opel; Μην πάτε… μακριά! Μόνο μέχρι το Αιγάλεω, όπου θα βρείτε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Gallo! Η Gallo εκτός από αντιπροσωπεία–σταθμός της Peugeot στην Αττική και μια νέα υπερδύναμη στην αγορά των Opel, προσφέρει και μοναδικές υπηρεσίες. Μια εξ αυτών, είναι το πλήρως αξιόπιστο και κορυφαίου επιπέδου service που παρέχει, διαθέτοντας το καλύτερο συνεργείο Opel. Τι είναι όμως αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει τόσο, ώστε να διαθέτει το καλύτερο συνεργείο για Opel αυτοκίνητα; Ποιοι είναι οι λόγοι που δίνουν σε ένα συνεργείο τον τίτλου του κορυφαίου; Ας τους εξετάσουμε διεξοδικά, έναν προς έναν.

#1 Το καλύτερο συνεργείο Opel οφείλει και πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένο!

Το service του αυτοκινήτου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του. Επομένως, το αυτοκίνητό σας αξίζει τις καλύτερες δυνατές παροχές από εξειδικευμένους και πλήρως καταρτισμένους μηχανικούς. Οι τεχνικοί στα εξειδικευμένα συνεργεία είναι πάντα 100% ειδικοί. Έχουν επιλέξει ένα συγκεκριμένο brand (ή τον όμιλό του), έχουν εκπαιδευτεί από την αντίστοιχη εταιρεία κι έχουν προσηλωθεί σε αυτήν. Οι τεχνικοί της Gallo, είναι επιλεγμένοι ένας προς έναν με γνώμονα την τεχνογνωσία και τον ζήλο τους. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα team ανθρώπων που θα κάνουν το service τους αυτοκινήτου σας, σαν να είναι… δικό τους! Και η Gallo το πέτυχε στο 100%!

#2 Το καλύτερο συνεργείο Opel πρέπει να είναι δύο σε ένα: Αντιπροσωπεία & συνεργείο μαζί

Ασφαλώς και ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία για να φροντίσει το Opel αυτοκίνητό σας. Υπάρχει άραγε κανείς (εκτός από εσάς) που να ξέρει το αμάξι σας καλύτερα από αυτόν που… σας το πούλησε; Το να είναι ο εμπορικός σας αντιπρόσωπος παράλληλα και μηχανικός σας, αποτελεί από μόνο του την κορυφαία εγγύηση. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας και πώς να τις καλύψει στο ακέραιο. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στης Opel Gallo, στεγάζουν τόσο το συνεργείο όσο και το showroom των μοντέλων της εταιρείας. Διαθέτουν ακόμα χώρους εφαρμοστηρίου, ηλεκτρολογείου και αποθήκης των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

#3 Το καλύτερο συνεργείο Opel πρέπει να είναι value for money

Το κορυφαίο, πρέπει να είναι πρώτο σε όλα. Ασφαλώς και στις τιμές, χωρίς όμως να υπάρχουν εκπτώσεις στην ποιότητα και την ασφάλεια. Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση είναι δέσμευση ακριβώς για αυτό: Θα έχετε πάντοτε τις καλύτερες δυνατές τιμές για την premium μεταχείριση που προσφέρουμε, χωρίς κανέναν συμβιβασμό! Μάλιστα, για αυτοκίνητα χρονολογίας 5+ ετών, παρέχουμε το πιο value for money πακέτο συντήρησης της αγοράς, το Opel Service 5+.

#4 Το καλύτερο συνεργείο Opel πρέπει να διαθέτει πληθώρα διευκολύνσεων και υπηρεσίων

Στην Opel Gallo θέλουμε να προλάβουμε κάθε πιθανή ανάγκη σας. Για τον λόγο αυτό, παρέχουμε ένα πλήθος από επιπρόσθετες υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως:

  • Δυνατότητα προγραμματισμού Service
  • Υπηρεσίες φανοποιείου
  • Έλεγχο ταξιδιού
  • Έλεγχο πριν την λήξη της εγγύησης
  • Παραλαβή/ παράδοση (από και προς το χώρο σας)
  • Όχημα Εξυπηρέτησης
  • Υπηρεσίες ΚΤΕΟ

#5 Το καλύτερο συνεργείο Opel πρέπει να διατηρεί ψηλά την αξία του οχήματος

Η Opel Gallo ξέρει καλά ότι κάθε αυτοκίνητο είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία κάθε πελάτη. Συνεπώς, φροντίζει να διατηρεί την αξία του σε υψηλά επίπεδα, διατηρώντας σταθερά το Opel σας σε άριστη κατάσταση. Την ίδια ώρα, έστω και έμμεσα, μεριμνάτε και για τη μεταπώληση του. Πώς; Όταν έρθει εκείνη η ώρα, το να έχετε book service από εξουσιοδοτημένο συνεργείο -και μάλιστα το κορυφαίο-, προσδίδει επιπρόσθετη αξία. Ενδεχομένως να κάνει την πώληση και ευκολότερη!

Μην ψάχνετε άλλο, το καλύτερο συνεργείο Opel είναι στην Gallo!

Για όλους τους άνωθεν λόγους, η Opel Gallo διαθέτει το καλύτερο Opel συνεργείο.  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για το service ή την επισκευή του αυτοκινήτου σας συμπληρώνοντας τη σχετική πλατφόρμα ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς μαζί μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Συνεργείο Opel
Αιγάλεω, Λ. Κηφισού 172, 12242
Τηλέφωνο: 210 5313213
Website: www.gallo.gr
Facebook: Opel Gallo
Instagram: Opel Gallo

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Το καλύτερο συνεργείο Opel είναι στην Gallo»;
Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο gallo.gr

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία