Καινούριο Opel από την Opel Gallo με επιδότηση ανταλλαγής!

Καινούριο Opel από την Opel Gallo με επιδότηση ανταλλαγής!

Καινούριο Opel με επιδότηση ανταλλαγής; Τώρα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα γίνεται! Αν είστε οδηγός παλιού οχήματος, τότε αυτή είναι μία από τις καλύτερες ευκαιρίες σας να προχωρήσετε στην αντικατάστασή του με ένα σύγχρονο Opel που θα σας εξασφαλίσει μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Ποσό επιδότησης ανταλλαγής έως και 2.700€

Το οικονομικό όφελος της επιδότησης ανταλλαγής μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700€. Αυτό εξαρτάται φυσικά από το Opel που θα επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, η προσφορά που θα λάβετε από την Opel Gallo είναι σίγουρο ότι θα υπερβαίνει την εμπορική αξία του παλιού σας οχήματος.

Το καινούριο Opel σας έρχεται με εγγυημένο χρόνο παράδοσης & τιμή

Όποιο καινούριο Opel κι αν επιλέξετε με το πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής της Opel Gallo, αυτό θα φτάσει σε σας με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης. Επιπλέον, η Opel Gallo δεσμεύεται και για την τιμή του, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να χρεωθείτε ούτε ευρώ παραπάνω από την συμφωνημένη τιμή αγοράς.

Και με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών

Τα καλά νέα δε σταματούν εδώ. Όλα τα νέα μοντέλα της Opel Gallo συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Έτσι, δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε καθόλου για την πιθανότητα εμφάνισης της οποιασδήποτε βλάβης.

Εσείς ποιο καινούριο Opel θα αποκτήσετε με επιδότηση ανταλλαγής;

Διαθέσιμα με επιδότηση ανταλλαγής είναι όλα τα best seller μοντέλα της Opel Gallo. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται:

  • Το πολυβραβευμένο Opel Astra
  • Το Opel Corsa, το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά για το 1ο τρίμηνο του 2023
  • Η ολοκληρωμένη γκάμα των Opel SUV που περιλαμβάνει το Opel Mokka, το Opel Crossland και το Opel Grandland.

Για καινούριο Opel επισκεφθείτε την Opel Gallo!

Μήπως έχει έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε το παλιό σας αυτοκίνητο με καινούριο Opel; Επισκεφθείτε σήμερα την κάθετη μονάδα της Opel Gallo στον Κηφισό και προχωρήστε στην πιο συμφέρουσα αγορά αυτοκινήτου με επιδότηση ανταλλαγής. Επιλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει από την κορυφαία γκάμα της και επωφεληθείτε άμεσα με σημαντικό οικονομικό όφελος και παροχές που κάνουν την διαφορά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Opel Gallo στο 2105313213 ή ζητήστε την δική σας προσφορά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Opel Gallo

Λ. Κηφισού 172, Αιγάλεω
Γραμμή εξυπηρέτησης: 2105313213
Facebook: Opel Gallo
Instagram: Opel Gallo

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Καινούριο Opel από την Opel Gallo με επιδότηση ανταλλαγής»; Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο νέο μας blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία