Τι αυτοκίνητο να πάρω το 2022;

Τι αυτοκίνητο να πάρω το 2022;

Τι αυτοκίνητο να πάρω το 2022; Αν έχει έρθει η ώρα να αποκτήσετε νέο όχημα, τότε αυτό το ερώτημα σίγουρα θα σας απασχολεί. Πλέον, βρισκόμαστε σε μία εποχή που η αυτοκινητοβιομηχανία στρέφεται στην ηλεκτροκίνηση, με εταιρείες όπως η PEUGEOT να πρωτοστατούν προτείνοντας state-of-the-art plug-in-hybrid και υβριδικά μοντέλα. Ωστόσο, πολλοί καταναλωτές συνεχίζουν να δίνουν την δική τους ψήφο εμπιστοσύνης στο diesel και τη βενζίνη. Σε κάθε περίπτωση, η κορυφαία γκάμα της PEUGEOT GALLO προσφέρει σε όλους την δύναμη της επιλογής, περιλαμβάνοντας τις καλύτερες προτάσεις μοντέλων της αγοράς σε εκδόσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Πάμε να δούμε μερικές από αυτές στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

 

3+1 προτάσεις αυτοκινήτων από την PEUGEOT GALLO για το 2022

  1. Τι αυτοκίνητο να πάρω για οικονομία & ευελιξία;
  • PEUGEOT 208

To PEUGEOT 208 αποτελεί αναμφίβολα όχι μόνο το best-seller αυτοκίνητο πόλης, αλλά και το καλύτερο.  Ο νεανικός και sport χαρακτήρας κυριαρχεί στο εξωτερικό του. Στο εσωτερικό του τώρα, οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι εκπλήσσουν σε σχέση με το μικρό μέγεθος του μοντέλου, καλύπτοντας και με το παραπάνω τις απαιτήσεις κάθε οδηγού. Φυσικά, την διαφορά σε επίπεδο οδηγικής απόλαυσης κάνει και το νέο PEUGEOT i-Cockpit με το οποίο εξοπλίζεται. Αξιοποιήστε την δύναμη της επιλογής που σας προσφέρει η PEUGEOT και επιλέξτε είτε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, είτε τις εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης ή diesel. Όλες τους ξεχωρίζουν για την οικονομία καυσίμου που προσφέρουν, καθώς και για τις επιδόσεις τους.

H PEUGEOT GALLO προτείνει το PEUGEOT e-208

Προτάσσοντας μηδενικούς ρύπους κατά την κίνηση του και εξαιρετική οικονομία, αυτό είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αγοράς. Εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 362km σύμφωνα με το WLTP. Ανακαλύψτε το εδώ.

 

  1. Τι αυτοκίνητο να πάρω για εξαιρετικές επιδόσεις & ασύλληπτο design;
  • PEUGEOT 308

 

Είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστεί κανείς με το νέο PEUGEOT 308, το οποίο βραβεύτηκε μάλιστα για τη σχεδίασή του με το κορυφαίο Red Dot Award. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της μάρκας παγκοσμίως που φέρει το νέο θυρεό της PEUGEOT τοποθετημένο στο κέντρο της μάσκας, μία διαχρονική ταυτότητα που συνδυάζει την ιστορία με το υπερ-μοντέρνο στυλ. Κάντε κάθε στιγμή δική σας βασιζόμενοι στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του νέου PEUGEOT i-Cockpit και στη γκάμα των πολύ αποδοτικών και οικονομικών plug-in hybrid, βενζίνης ή diesel κινητήρων, που απογειώνουν συνολικά την οδηγική εμπειρία.

H PEUGEOT GALLO προτείνει το νέο PEUGEOT 308 HYBRID

Απολαύστε την ευελιξία του υβριδικού συστήματος του PEUGEOT 308 HYBRID, η οποία και σας εξασφαλίζει αυτονομία έως και 60 χιλιόμετρα. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις 180 και 225 ίππων. Ανακαλύψτε το εδώ.

 

  1. Τι SUV να πάρω για μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης;
  • PEUGEOT 2008

 

Εάν η ιδέα ενός SUV σας συναρπάζει, αλλά σας προβληματίζει η ευελιξία του στην πόλη, τότε το PEUGEOT 2008 είναι φτιαγμένο για σας. Διαθέτει υπερυψωμένο αμάξωμα, κινείται με εξαιρετική αυτοπεποίθηση στον δρόμο και φυσικά εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, όπως όλα εξάλλου τα νέα PEUGEOT. Μάλιστα, ο ωφέλιμος αποθηκευτικός χώρος του αγγίζει τα 1467 λίτρα, Το μοντέλο υιοθετεί το PEUGEOT i-Cockpit 3D, καθώς και εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί με ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η PEUGEOT από πλευράς τεχνογνωσίας.

H PEUGEOT GALLO προτείνει το PEUGEOT e-2008

Το 100% ηλεκτρικό e-2008 φέρει την υπογραφή της PEUGEOT. Με αυτονομία έως 341km, φόρτιση 30’ για ανάκτηση του 80% της αυτονομίας, μηδενικές εκπομπές ρύπων & ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μετακινήσεις εντός & εκτός πόλης. Ανακαλύψτε το εδώ.

 

+1. Τι SUV να πάρω για άνεση και οικονομία;

  • PEUGEOT 3008

 

Αν αναζητάτε ένα πραγματικό SUV με premium χαρακτήρα τότε το PEUGEOT 3008 είναι η επιλογή σας. Έχει μήκος 4.447 χιλιοστά, 219 εκατοστά απόσταση από το έδαφος και εντυπωσιακό design που τονίζεται ακόμα περισσότερο μετά και την ανανέωσή του. Η δε καμπίνα του ξεχωρίζει για τα υψηλά επίπεδα άνεσης που προσφέρει σε 5 επιβάτες. Το ασυναγώνιστο PEUGEOT i-Cockpit, καθώς και η γκάμα καινοτόμων τεχνολογιών που υιοθετεί έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την άνεση και την ασφάλειά σας. Επιλέξτε το PEUGEOT 3008 με θερμικό κινητήρα ή plug-in hybrid κινητήρα με αυτονομία 59 χλμ. σε ηλεκτρική λειτουργία.

H PEUGEOT GALLO προτείνει το PEUGEOT 3008 Diesel

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του μοντέλου έχει αποδειχθεί στην πράξη ως η αγαπημένη και του αγοραστικού κοινού της PEUGEOT GALLO. Συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό ή 8άρι αυτόματο κιβώτιο και εντυπωσιάζει τόσο με τη ροπή όσο και τις επιδόσεις της. Ανακαλύψτε το εδώ.

 

Το νέο σας αυτοκίνητο σας περιμένει στην PEUGEOT GALLO!

Αν κι εσείς αναρωτιέστε τι αυτοκίνητο να πάρετε, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την κοντινότερή σας έκθεση PEUGEOT GALLO σε Αγία Παρασκευή ή Νέα Χαλκηδόνα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από τη νέα PEUGEOT γκάμα 2022, συμβουλεύοντάς σας στην διαμόρφωσή του και προτείνοντάς σας το χρηματοδοτικό πρόγραμμα απόκτησης που «κουμπώνει» στα οικονομικά δεδομένα σας. Φυσικά, η υποστήριξη συνεχίζεται και μετά την απόκτηση του νέου σας PEUGEOT, με κορυφαίες after sales υπηρεσίες που θα απογειώσουν την ικανοποίησή σας.

Κάθετες μονάδες PEUGEOT GALLO

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Τι αυτοκίνητο να πάρω το 2022»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο PEUGEOT GALLO Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία