Συντήρηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου Peugeot στην GALLO S.A

Συντήρηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου Peugeot στην GALLO S.A

Τα νέα Peugeot e-208 και e-2008 «σπάνε» κάθε ρεκόρ πωλήσεων και τα εξειδικευμένα συνεργεία της GALLO S.A αναλαμβάνουν τη συντήρησή τους.

 

Συντήρηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου Peugeot στην GALLO S.A, η top επιλογή σας. Επιλέγοντας το νέο σας Peugeot e-208, e-2008 ή οποιοδήποτε ηλεκτρικό μοντέλο από εμάς, πραγματοποιείτε μία αγορά – επένδυση που όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα, αλλά και θα σας χαρίσει τις πιο απολαυστικές οδηγικές συγκινήσεις. Γι’ αυτό λοιπόν είναι σημαντικό να μεριμνάτε για τη φροντίδα του, η οποία και θα σας εξασφαλίσει τόσο την καλή λειτουργία του όσο και την οδηγική ασφάλειά σας.

 

Η συντήρηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου Peugeot κοστίζει λιγότερο!

Σε κάθε περίπτωση, ένα ηλεκτρικό Peugeot όπως το e-208 ή το e-2008 απαιτεί λιγότερη συντήρηση από ένα όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Μεταξύ άλλων, είναι απαλλαγμένο από εργασίες όπως:

  • Αλλαγές λαδιών
  • Αντικατάσταση φίλτρων λαδιού
  • Αντικατάσταση συμπλέκτη
  • Έλεγχο εξάτμισης

Επιπλέον, η φθορά μερών του όπως τα φρένα είναι αρκετά μειωμένη, ενώ δε χρειάζεται ειδική φροντίδα προκειμένου να περάσει ΚΤΕΟ. Συνολικά, τα κόστη συντήρησης αποδεικνύονται έως και 40% πιο χαμηλά από αυτά ενός οχήματος με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Εμπιστευτείτε τη συντήρηση του ηλεκτρικού σας Peugeot στην GALLO S.A!

Μπορεί η συντήρηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου Peugeot e-208 ή e-2008 να περιλαμβάνει σαφώς λιγότερες εργασίες από αυτές ενός συμβατικού, ωστόσο η τεχνολογία αιχμής του συνεπάγεται μία πιο απαιτητική φροντίδα από τεχνικούς που διαθέτουν άρτια εκπαίδευση και τα πιο σύγχρονα εργαλεία service. Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Peugeot της GALLO S.A. σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για τις ανάγκες σας, καθώς χάρη στην one-stop-shop φιλοσοφία τους σας εξασφαλίζουν ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει:

  • Ποιοτικό service από άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία σε κορυφαίους αγώνες Rally όπως το WRC Rally Acropolis
  • Γνήσια ανταλλακτικά και ελαστικά που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα σε τιμή που αξίζει
  • Οικονομικά πακέτα service, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δικού σας αυτοκινήτου
  • Ενεργοποίηση της δωρεάν οδικής βοήθειας Peugeot Assistance η οποία και προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους κατόχους Peugeot
  • Ασφάλειες αυτοκινήτου σε προνομιακές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση του δικού σας ηλεκτρικού Peugeot, επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερό σας εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot GALLO σε:

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Μπείτε κι εσείς στον συναρπαστικό κόσμο της GALLO S.A μέσα από το www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook, Instagram & YouTube.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία