Peugeot 408 PHEV: Εντυπωσιακό, πολυδιάστατο & υβριδικό!

Peugeot 408 PHEV: Εντυπωσιακό, πολυδιάστατο & υβριδικό!

Με το Peugeot 408 PHEV η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία επιχείρησε να κάνει κάτι το εξαιρετικά σύνθετο: να δώσει χαρακτηριστικά SUV στο πιο χαρακτηριστικό πενταθέσιο  επιβατικό της! Συνυπολογίζοντας ότι το μοντέλο αυτό έχει μήκος που αγγίζει τα 4,7 μέτρα, όλοι καταλαβαίνουν πως είναι ένα πολύ τολμηρό εγχείρημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το κυκλοφόρησε και με υβριδικό κινητήρα. Το μεγάλο ρίσκο λοιπόν, το Peugeot 408 PHEV, κρίνοντας από τα βιβλία παραγγελιών και πωλήσεων, κερδίζει καθημερινά κοινό και εντυπώσεις.

Peugeot 408 PHEV: Εντυπωσιακός και παράλληλα εκκεντρικός σχεδιασμός

Η μεγάλη πενταθέσια «ναυαρχίδα» της Peugeot διαθέτει ιδιαίτερο αλλά άκρως σαγηνευτικό σχεδιασμό. Από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά, είναι το ασυνήθιστο γεωμετρικό design στις ζάντες αλουμινίου 17-20 ιντσών που βρίθει καλαισθησίας. Ξεχωρίζει ακόμα το αμάξωμα Fastback προσέγγισης με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, παρά το χαμηλό ύψος. Άκρως εντυπωσιακή είναι και η πίσω όψη με αεροτομή σε σχήμα «αυτιά αιλουροειδούς» και καινοτόμα φωτιστικά σώματα. Sport σχεδιασμός, ρευστές γραμμές και αεροδυναμικές ιδιότητες κάνουν το Peugeot 408 PHEV να ξεχωρίζει και να μονοπωλεί τα βλέμματα.

Peugeot 408 PHEV: Ευελιξία, άνεση και ασφάλεια

Το πώς το Peugeot 408 PHEV «πατάει» στην άσφαλτο είναι πραγματικά υποδειγματικό για ένα αμάξι τέτοιων διαστάσεων. Διαθέτει τρομερή ευελιξία, κάνοντας το αμάξι να… «μικραίνει» ενώ προσφέρει στον οδηγό τη μέγιστη ικανοποίηση στη διατήρηση της τροχιάς και την άμεση ανταπόκριση. Το σύστημα αναρτήσεων απορροφά αρμονικά όλους τους κραδασμούς διατηρώντας στο μέγιστο επίπεδο την άνεση των επιβατών. Κομβικό ρόλο σε αυτό, διαδραματίζουν τα μεγάλα μετατρόχια μπροστά και πίσω (1.6 μέτρα).

Σε θέματα άνεσης και ασφάλειας, το Peugeot 408 PHEV διαθέτει στη φαρέτρα του τα… καλύτερα! Ξεχωρίζει το κορυφαίας τεχνολογίας PEUGEOT i-Cockpit® με το συμπαγές τιμόνι πολλαπλών χρήσεων και την ψηφιακή οθόνη 10″. Παράλληλα, το i-Connect Advanced προσφέρει τη μέγιστη συνδεσιμότητα στους επιβάτες, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth για δύο smartphones. Το σύστημα Drive Assist 2.0 προσφέρει ημιαυτόνομη οδήγηση με σύσταση προσαρμογής ταχύτητας και ημιαυτόματη αλλαγή λωρίδας.

Peugeot 408 PHEV: Ηλεκτροκίνηση και αυτονομία υψηλού επιπέδου

Το Peugeot 408 PHEV διαθέτει την εξαιρετική μπαταρία ιόντων λιθίου 12,4 kWh. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι ότι φορτίζει σε λιγότερο από 100’ από το 0% και προσφέρει αυτονομία 72 χιλιομέτρων. Πώς μεταφράζεται αυτό πρακτικά; Για τις ημερήσιες μετακινήσεις, οι ανάγκες φόρτισης είναι ανά δύο ημέρες στη χειρότερη περίπτωση!

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Peugeot 408 PHEV:

  • 2 Plug-In-Hybrid κινητήρες (HYBRID 225 e-EAT8FWD και HYBRID 180 e-EAT8 FWD) που διατίθενται συνδυάζοντας:
    • έναν ηλεκτροκινητήρα 180 ίππων
    • ένα ηλεκτρικό αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων e-EAT8
    • έναν κινητήρα PureTech 180 ίππων (132 kW) ή έναν κινητήρα PureTech 150 ίππων (110 kW)
  • Ηλεκτρική αυτονομία: 63-72 χλμ.
  • Μπαταρία: 12,4 kWh
  • Εκπομπές CO2: 26 γρ./χλμ.
  • Διαστάσεις ΜxΠxΥ (χιλ.): 4.687×1.848×1.486
  • Μεταξόνιο (χιλ.): 2.787
  • Βάρος (κιλά): 1.781
  • Χώρος αποσκευών (λίτρα): 471
  • Τιμή: Από 51.800 ευρώ

Σύνοψη Peugeot 408 PHEV: Ένα πολυδιάστατο και ικανό όχημα

Έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαιτέρως πολυδιάστατο όχημα που μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους. Είναι ένα αυτοκίνητο ιδανικό για άνετες μετακινήσεις χάρη στις super αποδοτικές του αναρτήσεις, το οποίο συνδυάζει οικονομία και επιδόσεις. Μπορεί να υποστηρίξει τόσο μια πολύ οικονομική μετακίνηση όσο και μια αρκετά sport και δυναμική. Ο συνδυασμός βενζίνης-ρεύματος σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια όσον αφορά τη σχέση εξοικονόμηση–απόδοση. Είναι ένα πανέμορφο και τεχνολογικά προηγμένο σύνολο, απόλυτα πιστό στις επιταγές των σύγχρονων καιρών. Στα bonus, ότι μπορείτε να πάτε όπου θέλετε ακόμα και στα σημεία περιορισμένης κυκλοφορίας (π.χ. Δακτύλιος).

Για το Peugeot 408 PHEV ελάτε άμεσα στην Gallo

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε δικό σας το νέο Peugeot 408 PHEV, μη χάνετε άλλο χρόνο! Ζητήστε άμεσα προσφορά συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος και μεταβείτε άμεσα στην Peugeot Gallo για Test Drive!  Ασφαλώς, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει και να λύσει κάθε πιθανή απορία.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Peugeot 408 PHEV: Εντυπωσιακό, πολυδιάστατο & υβριδικό!»;
Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Peugeot Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία