PEUGEOT 408: Έρχεται στην GALLO S.A

PEUGEOT 408: Έρχεται στην GALLO S.A

PEUGEOT 408, ένα πραγματικά ξεχωριστό μοντέλο που έστρεψε – όχι άδικα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες – όλα τα βλέμματα πάνω του αμά τη εμφανίσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δημιουργικής υπεροχής PEUGEOT, έρχεται να κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας C ανατρέποντάς την με την διαφορετικότητά του. Πώς όμως το καταφέρνει; Ανακαλύψτε περισσότερα μέσα από το κείμενο που επιμεληθήκαμε για σας.

 

Σπορ, κουπέ, fastback & crossover μαζί: Αυτό είναι το νέο PEUGEOT 408!

Το μοντέλο αποτελεί το απόλυτο mix των καλύτερων στοιχείων πολλών και διαφορετικών τύπων αυτοκινήτου. Γι’ αυτό και αποτελεί ένα ορόσημο τόσο στην ιστορία του brand όσο και στην αγορά συνολικά. Πρόκειται για ένα δυναμικό fastback με εμφανή τα coupe γονίδια και μήκος 4.69m που παραπέμπει σε μπερλίνα. Η δε αυξημένη απόστασή του από το έδαφος το κατατάσσει επισήμως στα crossover μοντέλα. Παρότι όμως υπερυψωμένο, το αμάξωμα του διατηρεί μία σπορ σιλουέτα, χάρη στο συνολικό του ύψος που δεν ξεπερνά τα 1.48μ.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα κορυφαίας αεροδυναμικής

Αποτέλεσμα της συνεργασίας designers και αεροδυναμιστών, το νέο PEUGEOT 408 αποτελεί πρότυπο αεροδυναμικoύ design. Προφυλακτήρες, αεροτομή, κολώνες, διαχύτης και όλα τα μέρη του αμαξώματός του σχεδιάστηκαν με γνώμονα την επίτευξη του βέλτιστου ενεργειακού ισοζυγίου του. Παρά τις αεροδυναμικές γραμμές του αμαξώματος ωστόσο, η PEUGEOT κατάφερε να πετύχει ευρυχωρία οικογενειακών προδιαγραφών. Βασισμένο στη νέα κορυφαία πλατφόρμα EMP2, το μοντέλο εξασφαλίζει ευρυχωρία οικογενειακών προδιαγραφών στους επιβάτες του. Ο δε χώρος αποσκευών προσφέρει αποθηκευτικό όγκο 536 λίτρων στην βενζινοκίνητη έκδοση του μοντέλου και 501 στην υβριδική.

 

Σιλουέτα αιλουροειδούς

Η εμφάνιση του PEUGEOT 408 μιλά από μόνη της. Οι γραμμές του είναι όσο έντονες και μυώδεις χρειάζεται για να του χαρίζουν πλεονάζουσα κομψότητα. Η μάσκα του διαθέτει το ίδιο χρώμα με το αμάξωμα για να συνδυάζεται τέλεια με το μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος, το ανεστραμμένο σχήμα του προφυλακτήρα αποτελεί μία εντυπωσιακή έκπληξη, ολοκληρώνοντας την έντονη προσωπικότητα του μοντέλου. Το μοντέλο κοσμείται επίσης από το νέο σήμα PEUGEOT με την κεφαλή του λέοντα, καθώς και τις χαρακτηριστικές LED φωτεινές υπογραφές PEUGEOT «κυνόδοντες» στο μπροστινό μέρος και «τρεις νυχιές» στο πίσω.

 

Η τεχνολογική υπεροχή του PEUGEOT 408

Η σύγχρονη premium αίσθηση που αποπνέει το PEUGEOT 408 συνεχίζεται και στο εσωτερικό του, ενισχυμένη από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εδώ, απόλυτος πρωταγωνιστής είναι φυσικά το i-Cockpit® που συνδυάζει ψηφιακό πίνακα οργάνων, κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής και τιμόνι μικρής διαμέτρου για πιο άμεση απόκριση. Με τη βοήθεια 6 καμερών και 9 ραντάρ, τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης προσφέρουν στον οδηγό και τους επιβάτες, ασφάλεια και ηρεμία. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Προσαρμοζόμενο (Adaptive) Cruise Control με λειτουργία Stop & Go
  • Σύστημα νυκτερινής ορατότητας (Night Vision). Προειδοποιεί για την παρουσία ζώων, πεζών ή ποδηλατών, στην πορεία του αυτοκινήτου, πριν αυτοί φωτιστούν από τις δέσμες των προβολέων του αυτοκινήτου
  • Έλεγχος τυφλών σημείων μεγάλης εμβέλειας (Long-range blind spot monitoring), 75 μέτρων
  • Προειδοποίηση πίσω διασταυρούμενης κυκλοφορίας (Rear Traffic Alert), που προειδοποιεί για ενδεχόμενη σύγκρουση.

Προηγμένα και αποδοτικά μηχανικά μέρη

Η φιλοσοφία «δύναμη της επιλογής» της PEUGEOT δε θα μπορούσε παρά να διαπνέει και το νέο PEUGEOT 408. Βασικός κινητήρας του μοντέλου είναι ο βενζινοκινητήρας PureTech ισχύος 130hp. Πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών EURO 6.4, και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο EAT8 8 σχέσεων με σύστημα Start & Stop. Το νέο μοντέλο θα διατίθεται επίσης στην PEUGEOT GALLO και σε plug-in υβριδικές εκδόσεις:

  • PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8: Η καινοτόμα τεχνολογία του αξιοποιεί το συνδυασμό κινητήρα PureTech 180 ίππων (132 kW) και ηλεκτροκινητήρα 81 kW με αυτόματο κιβώτιο e-EAT8 8 ταχυτήτων.
  • PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8: Με συνδυασμό κινητήρα PureTech 150 ίππων (110 kW), ηλεκτροκινητήρα 81 kW και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων e-EAT8 8 ταχυτήτων.

Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου θα είναι αποκλειστικά εμποσθοκίνητες, ενώ οι τιμές τους δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.

Το PEUGEOT 408 έρχεται στην PEUGEOT GALLO

Ανήκετε κι εσείς σε εκείνους που το ερωτεύτηκαν με το που το είδαν και θέλετε να το αποκτήσετε; Το νέο PEUGEOT 408 έρχεται στην PEUGEOT GALLO αρχές του 2023. Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του, απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ. Έτσι, οι συνεργάτες μας θα σας πληροφορούν άμεσα με όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με την άφιξη του, τις διαθέσιμες εκδόσεις του και τους διαθέσιμους τρόπους απόκτησής του.

 

Κάθετες μονάδες PEUGEOT GALLO

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «PEUGEOT 408: Έρχεται στην GALLO S.A»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο PEUGEOT GALLO Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία