Peugeot 2008 βενζίνη: Η κορυφαία επιλογή στα B-SUV

Peugeot 2008 βενζίνη: Η κορυφαία επιλογή στα B-SUV

Peugeot 2008 βενζίνη. Το νέο 2008, αφού έκανε το επίσημο «ντεμπούτο» του περί τα μέσα του φετινού Φθινοπώρου, αποδεικνύει περίτρανα πως ήρθε για να κάνει πάταγο. Ξεχωρίζει μάλιστα, σε μια άκρως απαιτητική κατηγορία, αυτή των subcompact crossover SUV (B-SUV), ως μια  100% value for money επιλογή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως μόλις το 2021, βρέθηκε στο peak των προτιμήσεων και των πωλήσεων της εν λόγω κατηγορίας. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του compact SUV της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας διαδραμάτισε η πληρότητα που το διακρίνει. Το Peugeot 3008 διαθέτει μια πολύπλευρη και πολυποίκιλή γκάμα κινητήρων για όλες τις προτιμήσεις και κάθε γούστο, περιλαμβάνοντας βενζίνη, diesel και ηλεκτρικό. Στο παρόν άρθρο, θα σας μιλήσουμε για το Peugeot 2008 με βενζίνη και γιατί αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα B-SUV. Και έχουμε κάποιους πολύ σοβαρούς λόγους που το πιστεύουμε:

Γιατί να επιλέξετε το Peugeot 2008 βενζίνη – Λόγος #1: Οι βενζινοκινητήρες Euro 6* PureTech

Το νέο subcompact crossover SUV 2008 της PEUGEOT διαθέτει τους κορυφαίους και τελευταίας γενιάς Euro 6* PureTech βενζινοκινητήρες, στις ακόλουθες εκδόσεις:

  • 2 L PureTech 100 S&S BVM6,
  • 2 L PureTech 130 S&S BVM6,
  • 2 L PureTech 130 S&S EAT8.

Οι εν λόγω κινητήρες βενζίνης βασίζονται στον κορυφαίο 3κύλινδρο κινητήρα PureTech 1,2 λίτρων, επιτυγχάνοντας ασύγκριτες επιδόσεις με αισθητά μειωμένες τιμές κατανάλωσης. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του πολυεργαλείου που έχετε στην κατοχή σας, χωρίς να έχετε το νου στο πορτοφόλι σας!

* Νέο πρότυπο εκπομπών ρύπων EURO 6 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC) που ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019

Γιατί να επιλέξετε το Peugeot 2008 βενζίνη – Λόγος #2: Κόστος αγοράς

Παραδοσιακά, ένα αμάξι που διαθέτει βενζινοκινητήρα είναι σαφώς πιο οικονομικό από ένα με diesel ή έναν ηλεκτρικό. Η διαφορά μάλιστα δεν είναι καθόλου αμελητέα! Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Peugeot 2008, όπου η τιμή εκκίνησης του 1.2 L PureTech 100 S&S BVM6, είναι σαφώς χαμηλότερη από την αντίστοιχη του diesel και του ηλεκτρικού.

Γιατί να επιλέξετε το Peugeot 2008 βενζίνη – Λόγος #3: Απόδοση και επιτάχυνση

Μολονότι ένας diesel κινητήρας αναπτύσσει υψηλότερη ροπή από τον αντίστοχο βενζινοκινητήρα, η σημαντική διαφορά είναι το εύρος στροφών. Όσον αφορά την καύση βενζίνης, αρκετοί αξιόλογοι κινητήρες όπως ο Puretech μπορούν να έχουν επιτάχυνση ακόμα και δύο φορές μεγαλύτερη από έναν diesel.

Γιατί να επιλέξετε το Peugeot 2008 βενζίνη – Λόγος #4: Κόστος συντήρησης

Η συντήρηση στους βενζινοκινητήρες είναι σαφώς πιο οικονομική, τόσο από τους diesel όσο και από τους ηλεκτρικούς. Η αγορά ένος B-SUV, είναι μια αγορά ζωής που θα σας συντροφεύει εντός πόλης και off-road για πολλά χρόνια. Έχετε κατά νου πως μοιραία, τα αυτοκίνητα δεν μένουν για πάντα καινούρια. Επομένως, πρέπει να κρατάτε και στην άκρη του μυαλού σας και το κόστος συντήρησης που θα είναι τότε αναγκαίο.

Αν οι δυνατότητες του νέου Peugeot 2008 με βενζίνη σας έχουν εντυπωσιάσει και η προοπτική του να το αποκτήσετε σας εξιτάρει, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και ζητήστε προσφορά ή μεταβείτε άμεσα στην Peugeot Gallo για ένα test-drive πρoτού το κάνετε δικό σας! Το πολύπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει και να σας λύσει κάθε πιθανή απορία πριν την αγορά!

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Peugeot 2008 βενζίνη: Η κορυφαία επιλογή στα B-SUV»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Peugeot Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία