Καλοκαιρινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα με το αυτοκίνητο!

Καλοκαιρινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα με το αυτοκίνητο!

Καλοκαιρινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα και η επιλογή τους: ένα θέμα που σίγουρα σας απασχολεί αυτές τις μέρες. Μήπως νιώθετε κι εσείς την ανάγκη για μία γρήγορη απόδραση από την πρωτεύουσα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού; Αν ναι, τότε σας έχουμε 5+1 μοναδικές προτάσεις προορισμών που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας ανανεώσουν. Ποιες είναι αυτές; Πάμε να τις δούμε αναλυτικά μαζί μέσα από το κείμενο που σας ετοιμάσαμε!

Καλοκαιρινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα: Αυτές είναι οι 5+1 προτάσεις της Peugeot Gallo!

 

1.Το ειδυλλιακό Σούνιο με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα

Απόσταση Αθήνα – Σούνιο: Περίπου 70 χλμ.

 

Ιδανική επιλογή για μία ημερήσια εκδρομή με το αυτοκίνητο ή για ένα διήμερο, το Σούνιο συνδυάζει φυσική ομορφιά, μοναδικά αξιοθέατα, αλλά και πολλές επιλογές φαγητού και διασκέδασης. Αφού λοιπόν κάνετε τις βουτιές σας και δοκιμάσετε φαγητό στα ντόπια ταβερνάκιa του, επισκεφθείτε οπωσδήποτε το ναό του Ποσειδώνα. Εδώ, θα απολαύσετε ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα της Αττικής.

2. Το καλοκαιρινό Ναύπλιο ως βάση για τις εξορμήσεις σας!

Απόσταση Αθήνα – Ναύπλιο: Περίπου 140 χλμ.

 

Το πανέμορφο Ναύπλιο είναι μία πόλη που το καλοκαίρι γεμίζει ζωή. Η παλιά πόλη του και το Παλαμήδι δε χρειάζονται συστάσεις. Σε απόσταση αναπνοής από το Ναύπλιο βρίσκονται επίσης και μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Αργολίδας που φημίζονται για τα ζεστά νερά τους. Το Τολό, η Καραθώνα και οι Μύλοι είναι μόνο τρεις από αυτές.

3. Ο δροσερός και ήρεμος Θεολόγος Φθιώτιδας

Απόσταση Αθήνα – Θεολόγος: Περίπου 125 χλμ.

 

Το χωριό Θεολόγος στη Φθιώτιδα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή καλοκαιρινών προορισμών κοντά στην Αθήνα για weekend. Αυτός ο παραθαλάσσιος οικισμός συνδυάζει καθαρές παραλίες, πευκόφυτη φύση, ποιοτικό φαγητό και όλη την ηρεμία που χρειάζεστε για να αντλήσετε δύναμη, μέχρι να έρθουν και οι μεγάλες σας καλοκαιρινές διακοπές!

4. Το Ξυλόκαστρο με το φημισμένο πευκοδάσος

Απόσταση Αθήνα – Ξυλόκαστρο: Περίπου 120 χλμ.

 

Κλασικός καλοκαιρινός προορισμός κοντά στην Αθήνα, το Ξυλόκαστρο προσφέρει αξιόλογες παραλίες και πολλές επιλογές φαγητού και διασκέδασης. Διαθέτει δε μία από τις καλύτερες μαρίνες που θα δείτε σε παραθαλάσσιες επαρχιακές πόλεις. Φυσικό αξιοθέατό του είναι ο Πευκιάς, το φημισμένο πευκοδάσος πάνω από την ομώνυμη παραλία, όπου και μπορείτε να απολαύσετε το πικνίκ σας. Κοντά στο Ξυλόκαστρο βρίσκονται εξίσου δυνατοί καλοκαιρινοί προορισμοί όπως το Λουτράκι, το Κιάτο, αλλά και τα Τρίκαλα Κορινθίας για τους λάτρεις του βουνού.

5.Η γραφική Κύμη με την καταπράσινη Σκύρο απέναντί της

Απόσταση Αθήνα – Κύμη: Περίπου 160 χλμ.

 

Ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα καλοκαιρινά σας Σαββατοκύριακα μπορείτε να το περάσετε στην Κύμη! Αυτή η γραφική κωμόπολη της Εύβοιας θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στις πανέμορφες παραλίες, αλλά και στα γραφικά ταβερνάκια της. Απέναντί της, σε απόσταση μικρότερη των 2 ωρών, βρίσκεται και η Σκύρος, ένα καταπράσινο νησί που μπορείτε να επισκεφθείτε ακόμα και για Σαββατοκύριακο!

+1. Η Λίμνη Ευβοίας, ένας ρομαντικός καλοκαιρινός προορισμός κοντά στην Αθήνα

Απόσταση Αθήνα – Λίμνη Ευβοίας: Περίπου 150 χλμ.

 

Η Βόρεια Εύβοια κρύβει περιοχές – διαμάντια που αξίζει να επισκεφθείτε με το αυτοκίνητο. Μία μόνο από αυτές είναι και η Λίμνη Ευβοίας. Χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τον ευβοϊκό κόλπο, προσφέρει απέραντη θέα στη θάλασσα. Εδώ, θα απολαύσετε και το φαγητό σας σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια της.

Φτάστε με ασφάλεια σε κάθε καλοκαιρινό προορισμό κοντά ή μακριά από την Αθήνα!

Αλήθεια, ποιοι είναι οι καλοκαιρινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον για να τους επισκεφθείτε; Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές σας δεν είναι μόνο οι 10+1 που σας παρουσιάσαμε παραπάνω, αλλά πολλές περισσότερες. Ανεξάρτητα από το που τελικά θα καταλήξετε με την παρέα ή την οικογένεια, είναι σημαντικό να έχετε φροντίσει πρώτα για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Έτσι, θα απολαύσετε ένα απόλυτα ασφαλές ταξίδι μαζί με τους συνεπιβάτες σας. Πριν ξεκινήσετε λοιπόν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, επισκεφθείτε πρώτα το κοντινότερό σας εξουσιοδοτημένο Peugeot Gallo Service. Οι άνθρωποι των συνεργείων μας είναι στην διάθεσή σας για να πραγματοποιήσουν έναν δωρεάν οπτικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Στη συνέχεια, θα σας προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις για τη φροντίδα του, ενημερώνοντάς σας πλήρως για τις εργασίες και το κόστος τους. Μην περιμένετε λοιπόν άλλο και κάντε τη σωστή επιλογή όχι μόνο για το αυτοκίνητο, αλλά κυρίως για την ασφάλειά σας. Κλείστε ραντεβού για οπτικό έλεγχο του Peugeot σας και το service του.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Καλοκαιρινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα με το αυτοκίνητο»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο blog τη GALLO S.A.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία