Opel Mokka: Και μεταχειρισμένο είναι υπέροχο!

Opel Mokka: Και μεταχειρισμένο είναι υπέροχο!

Αν μπορείτε να αποκτήσετε το Opel Mokka, ακόμα και ως μεταχειρισμένο, κάν’τε το, χωρίς δεύτερη σκέψη! Ασφαλώς, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα να είναι σε άριστη κατάσταση και ο έμπορος αξιόπιστος! Το Opel Mokka είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο περιζήτητα SUV των τελευταίων ετών! Συνδυάζει τη γερμανική τεχνολογία αιχμής με την Bold & Pure σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel και το συνδυαστικό αποτέλεσμα είναι άριστο! Ακριβώς γι’ αυτό λοιπόν, ένα καινούριο Opel Mokka δεν είναι τόσο οικονομικό, μολονότι είναι μια άκρως value for money επιλογή! Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για ένα μεταχειρισμένο Opel Mokka! Αν λοιπόν αυτό είναι και διαθέσιμο από μια φερέγγυο και εγνωσμένης αξίας αντιπροσωπεία, σαν την Gallo, τότε είναι σκέτος «θησαυρός»! Στο παρόν άρθρο, θα δείτε 3+1 λόγους που κάνουν το Opel Mokka τόσο δημοφιλές!

Γιατί να επιλέξω το Opel Mokka ακόμα και ως μεταχειρισμένο: Λόγος 1

Διότι το Opel Mokka κάνει για όλους και για όλα! Με έναν τόσο μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό, το Opel Mokka είναι περιζήτητο από οδηγούς κάθε φύλου, ηλικίας και προφίλ! Επιπλέον, το Opel Mokka αποτελεί ένα μικρό και ευέλικτο B-SUV, με άριστες επιδόσεις τόσο στην άσφαλτο όσο και off-road!

Γιατί να επιλέξω το Opel Mokka ακόμα και ως μεταχειρισμένο: Λόγος 2

Διότι οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές και περιλαμβάνει επίσης γκάμα κινητήρων για όλες τις ανάγκες. Μπορεί να βρει κανείς μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στο «πρόσωπο» του Mokka-e.

Γιατί να επιλέξω το Opel Mokka ακόμα και ως μεταχειρισμένο: Λόγος 3

Λόγω των καινοτομιών του. Το Opel Mokka έφερε το νέο πρόσωπο του Opel Vizor (αγκαλιάζοντας όλο το μπροστινό τμήμα και ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες) με το ολοκαίνουριας σχεδίασης λογότυπο Opel Blitz. Παράλληλα, είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που λάνσαρε το πλήρως ψηφιακό ταμπλό Pure Panel.

Γιατί να επιλέξω το Opel Mokka ακόμα και ως μεταχειρισμένο: Λόγος 3+1

Για το απαράμιλλο στυλ και το urban lifestyle του. Το εντυπωσιακό του design προοικονομεί το μέλλον της Opel. Είναι ένα μοντέλο που ξεχωρίζει εκκωφαντικά από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του χάρη στο ιδιαίτερο στυλ του. Διαθέτει ένα λιτό και απέριττο εσωτερικό, με απλή σχεδίαση και πολλούς πρακτικούς χώρους. Πιο κομψό από ποτέ, υπηρετεί λανσάρει μια urban εμφάνιση, με πολλές λειτουργικές διευκολύνσεις όπως: προβολείς IntelliLux LED Matrix, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και εργονομικά καθίσματα.

Για να κάνετε δικό σας το Opel Mokka μεταχειρισμένο, ελάτε στην Gallo!

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα μεταχειρισμένο Opel Mokka, με την εγγύηση ποιότητας της Gallo, στις πιο συμφέρουσες τιμές  της αγοράς, τότε η Gallo είναι μονόδρομος! Κάθε ένα από τα μοντέλα μας, έχει περάσει όλους τους ποιοτικούς ελέγχους ώστε να είναι 100% ασφαλή και αξιόπιστα. Σε εμάς, δεν έχετε να φοβάστε για τίποτα!

Μη χάνετε λοιπόν άλλο χρόνο! Καλέστε μας άμεσα στο 210 2533002 ή συμπληρώστε τη Φόρμα επικοινωνίας και κάντε δικό σας το Opel Mokka που πάντα θέλατε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Opel Mokka: Και μεταχειρισμένο είναι υπέροχο!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία