Opel Crossland (2023): Ιδανική επιλογή για μικρές οικογένειες!

Opel Crossland (2023): Ιδανική επιλογή για μικρές οικογένειες!

Opel Crossland (2023), το ιδανικό B-SUV για μικρές οικογένειες – και όχι μόνο. Συνδυάζοντας στυλ και άνεση με προηγμένες τεχνολογίες και απόδοση, το μοντέλο έχει καταφέρει να κερδίσει με το σπαθί του τις καρδιές των οδηγών που αναζητούν ένα ποιοτικό και οικονομικό αυτοκίνητο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Ποιοι είναι λοιπόν όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει κι εσείς να σκεφτείτε την απόκτησή του; Μάθετε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

 

6+1 λόγοι που κάνουν το Opel Crossland να ξεχωρίζει!

 

Λόγος #1: Το κομψό και μοντέρνο στιλ!

Σχεδιασμένο και εξελιγμένο στη Γερμανία, το νέο Opel Crossland του 2023 αποτελεί μία σαφή ένδειξη της λιτής και σύγχρονης σχεδίασης. Στο μπροστινό τμήμα, το μοντέλο ενσωματώνει τη νέα εντυπωσιακή μάσκα της Opel με την ονομασία Vizor που ανανεώνει την όψη του. Οι δε κοφτές γραμμές και τα δυναμικά στοιχεία του πλαϊνού προφίλ προσθέτουν μια εντυπωσιακή διάσταση στον σχεδιασμό. Εμπρός και πίσω φώτα είναι τύπου LED.

 

Λόγος #2: Η έμφαση στην άνεση

Στο εσωτερικό, το Opel Crossland εξασφαλίζει άνεση και ευρυχωρία τόσο για τους επιβάτες όσο και τις αποσκευές τους. Κατ’ αρχάς, ο οδηγός θα απολαύσει την οδήγηση από υπερυψωμένη θέση ταχύτητας. Τα μπροστινά καθίσματά του είναι προσαρμοζόμενα, φτιαγμένα για να σας κρατούν ξεκούραστους, ακόμα και στα πιο μακρινά ταξίδια. Τα δε πίσω είναι συρόμενα, προσφέροντας ακόμα περισσότερο χώρο στους πίσω επιβάτες, όταν απαιτείται.

 

Λόγος #3: Οι αποθηκευτικοί χώροι

Αυτό είναι βασικό κομμάτι του DNA του Opel Crossland. Ο χώρος του πορτμπαγκάζ τώρα ξεκινά από 410 λίτρα, αριθμό κορυφαίο για την κατηγορία των B-SUVs. Σε περίπτωση αναδίπλωσης της πλάτης, φτάνει τα 1.255 λίτρα. Μέσα στην καμπίνα του Opel Crossland, θα βρείτε και πολλούς έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους για τα πράγματά σας.

 

Λόγος #4: Οι ενσωματωμένες τεχνολογίες της Opel

Όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Opel στα νέα της μοντέλα ενσωματώνονται και στο Crossland. Ενδεικτικά ας αναφέρουμε τη Λειτουργία Διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας, αλλά και την απαραίτητη Κάμερα Οπισθοπορείας 180°. Προαιρετικά, το Opel Crossland διατίθεται και με Head-Up Display που προβάλει πληροφορίες οδήγησης στο παρμπρίζ, αλλά και αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος.

 

Λόγος #5: Η σύγχρονη συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία

Σε επίπεδο συστήματος infotainment, το Opel Crossland εξασφαλίζει άριστη ενημέρωση, ψυχαγωγία, πλοήγηση και συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, Apple CarPlay και Android Auto. Επιπρόσθετα, προσφέρει δυνατότητα ασύρματης επαγωγικής φόρτισης σε smartphones, καθώς και Navi 5.0 IntelliLnik για προηγμένη πλοήγηση.

 

Λόγος #6: Οι αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης & diesel

Οι διαθέσιμοι κινητήρες του Opel Crossland είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν απόδοση και οικονομία καυσίμου. Ο βενζινοκινητήρας Turbo 1.2 λίτρων αποδίδει από 110 έως 130hp και ροπή από 205Nm έως 230Nm αντίστοιχα. Συνδυάζεται δε τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων όσο και με αυτόματο. Ο προηγμένος κινητήρας diesel 1.5 λίτρων προσφέρει απόδοση 110hp και ροπή 250 Nm, ενώ εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο.

 

+1 λόγος: Οι offroad ικανότητες του Opel Crossland

Χάρη στην SUV φύση του, το Opel Crossland μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στο χωματόδρομο από ένα συμβατικό όχημα. Για ακόμα καλύτερες off-road επιδόσεις, μπορείτε να το αποκτήσετε με το IntelliGrip, το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης. Διαθέτει πέντε λειτουργίες, Normal / Snow / Mud / Snow / Sand / ESP off, για να προσαρμόζετε τη συμπεριφορά του μοντέλου ανάλογα με τον τύπο εδάφους.

 

Κλείστε test drive με το Opel Crossland (2023) στην Opel Gallo!

Αναζητάτε ένα ασφαλές και ποιοτικό μικρό SUV για άνετες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης; Τότε το Opel Crossland του 2023 είναι σίγουρα μία από τις top επιλογές σας και μάλιστα σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Επισκεφθείτε σήμερα την Opel Gallo στον Κηφισό για να το δείτε από κοντά, να το οδηγήσετε και φυσικά να το αποκτήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους ανθρώπους της Opel Gallo στο 2105313213 ή ζητήστε την δική σας προσφορά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

 

 Summer Vibes με SUMMER SALES από την Opel Gallo!

Αυτό το καλοκαίρι, είναι η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε το δικό σας Opel Crossland ετοιμοπαράδοτο, σε ειδική τιμή & με 5ετή εγγύηση.

Η ενέργεια ισχύει έως 31 Αυγούστου.

 

Opel Gallo

Λ. Κηφισού 172, Αιγάλεω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2105313213

Website: www.o-gallo.gr

Facebook: Opel Gallo

Instagram: Opel Gallo

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Opel Crossland (2023): Ιδανική επιλογή για μικρές οικογένειες»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο νέο μας blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία