Opel Astra βενζίνη: Το ιδανικό hatchback για οικογένειες – και όχι μόνο!

Opel Astra βενζίνη: Το ιδανικό hatchback για οικογένειες – και όχι μόνο!

Opel Astra βενζίνη, η 1η και καλύτερη επιλογή στην δημοφιλή κατηγορία των οικογενειακών hatchbacks. Το μοντέλο ξεχωρίζει σαφώς με την σύγχρονη και εντυπωσιακή σχεδίασή του, η οποία του χάρισε το reddot βραβείο σχεδιασμού 2023. Ωστόσο, θα σας κερδίσει με την απολαυστική οδηγική συμπεριφορά του. Γι’ αυτήν «ευθύνονται» τόσο οι μηχανικοί της Opel που το κατασκεύασαν με μηχανολογική ακρίβεια, όσο και οι κορυφαίοι στην κατηγορία τους κινητήρες βενζίνης της Stellantis. Ποιες είναι λοιπόν οι βενζινοκίνητες εκδόσεις του μοντέλου που μπορείτε να οδηγήσετε και να αποκτήσετε στην Opel Gallo στον Κηφισό;

Opel Astra βενζίνη

Opel Astra με κινητήρα βενζίνης 2lt 110hp Start & Stop

Ο βασικός κινητήρας βενζίνης που κινεί το Opel Astra είναι ο θερμικός κινητήρας 1.2 με απόδοση 110 ίππους και σύστημα Start & Stop. Συνδυάζεται δε αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Στον δρόμο, το μοντέλο προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα κύλισης χωρίς συμβιβασμούς, η οποία και θα ικανοποιήσει πλήρως τον οδηγό του.

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστη ισχύς: 110.0
  • Κυβισμός (cc): 1199.0
  • Μέγιστη ροπή: 205 / 1.750
  • Μέγιστη ταχύτητα (σε km/h): 199.0
  • 0 έως 100 km/h: 10.8

Opel Astra με κινητήρα βενζίνης 2lt Turbo 130hp Start & Stop

Το Opel Astra διατίθεται και σε δεύτερη έκδοση βενζίνης, αυτή τη φορά με τον πολυβραβευμένο 3κύλινδρο 1.2 Turbo της Stellantis. Σε επίπεδο αριθμών αποδίδει 130 ίππους και 230 Nm ροπής. Η δε τελική ταχύτητά του αγγίζει τα 210 χλμ./ώρα. Στην πράξη τώρα, o Turbo κινητήρας προσφέρει μία κορυφαία εμπειρία οδήγησης που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό οδηγό. Συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων.

Όσον αφορά τώρα τo Opel Astra 1.2lt Turbo βενζίνης 130hp με αυτόματο κιβώτιο, αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει και ειδικά paddles πίσω από το τιμόνι που μετατρέπουν την αλλαγή σχέσεων σε χειροκίνητη.  Επιπλέον, διαθέτει και δυνατότητα επιλογής προγράμματος οδήγησης για κάθε οδηγική ανάγκη:

  • Το NORMAL που προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ αυτονομίας και ισχύος.
  • Το ECO που αποτελεί ιδανική επιλογή για κίνηση εντός πόλης, καθώς βελτιστοποιεί την οικονομία καυσίμου
  • Το SPORT που μεγιστοποιεί την οδηγική απόλαυση και σας προσφέρει ακόμα υψηλότερες επιδόσεις.

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστη ισχύς: 0
  • Κυβισμός (cc): 1200.0
  • Μέγιστη ροπή: 230 / 1.750
  • Μέγιστη ταχύτητα (σε km/h): 210.0
  • 0 έως 100 km/h: 0

Αποκτήστε το δικό σας Opel Astra σε έκδοση βενζίνης στην Opel Gallo!

Ακόμα αναρωτιέστε ποιο είναι το καλύτερο hatchback του 2023 με θερμικό κινητήρα; Το νέο Opel Astra με κινητήρα βενζίνης σας περιμένει για να το οδηγήσετε στην Opel Gallo στον Κηφισό. Έτσι, θα μπορέσετε κι εσείς να ανακαλύψετε όλα τα χαρίσματα που κρύβει η υπέροχη εμφάνισή του όπως η μηχανολογική αρτιότητα, οι επιδόσεις και η κορυφαία οδηγική εμπειρία που προσφέρει. Φυσικά, το μοντέλο είναι διαθέσιμο και σε εκδόσεις diesel και plug-in hybrid. Μην περιμένετε λοιπόν άλλο και κλείστε άμεσα το δικό σας ραντεβού για test drive με το Opel Astra Βενζίνη.

Opel Gallo

Λ. Κηφισού 172, Αιγάλεω

Γραμμή εξυπηρέτησης: 2105313213
Νέο Website: www.gallo.gr
Facebook: Opel Gallo
Instagram: Opel Gallo

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Opel Astra βενζίνη: Το ιδανικό hatchback για οικογένειες – και όχι μόνο»;
Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο νέο μας blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία