MG4: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της νέας εποχής έφτασε στην Ελλάδα!

MG4: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της νέας εποχής έφτασε στην Ελλάδα!

Το MG4 Electric είναι το αμιγώς ηλεκτρικό compact hatchback που ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να επανασυστήσει την MG Motor στο ελληνικό κοινό. Εν ολίγοις, το MG4  διαθέτει τέτοιο παρουσιαστικό και χαρακτηριστικά που μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να περάσει. Η απήχησή του και ο μοντέρνος χαρακτήρας του μάλιστα, ίσως και να αποτελέσουν τη δίοδο για το ομαλό πέρασμα στην ηλεκτροκίνηση!

Πώς η όψη του MG4 αλλάζει τα δεδομένα

Οι high-tech προβολείς LED, η σφηνοειδής μάσκα και τα καινοτόμα flash,  δημιουργούν ένα πολύ sport και νεανικό προφίλ. Αυτό που ξεχωρίζει όμως, είναι το στιβαρό hatchback αμάξωμα που το διαφοροποιεί πλήρως από τη σχεδόν εργοστασιακή… κλωνοποίηση των SUV. Η πίσω όψη του αυτοκινήτου όμως, φέρνει την αίσθηση ενός ακόμα πιο μοντέρνου και φουτουριστικού σχεδιασμού. Το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα έχει διατάξεις από carbon plate, ενώ η αεροτομή στην οροφή έχει μια πρωτότυπη διχοτόμηση στη μέση. Την ίδια ώρα, τα διακοσμητικά φώτα Cygnus μαζί με την πίσω μπάρα φώτων (172 LED σώματα), ισχυροποιούν αυτήν την αίσθηση του… προφίλ από το μέλλον.

Το MG4 συνδυάζει δωρικότητα και μοντερνισμό

Ο εσωτερικός συνδυασμός του MG4, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι λιτός και απέριττος, σχεδόν δωρικός! Δεν περιλαμβάνει τίποτα το «φλύαρο» και καταφέρνει να φέρει στο προσκήνιο τη λειτουργικότητα και την απλότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον πίνακα οργάνων, που κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνει, χωρίς οποιαδήποτε υποψία υπερβολικής διακόσμησης. Παράλληλα, η κεντρική κονσόλα είναι… αιωρούμενη στον χώρο, προσφέροντας επιπρόσθετο χώρο και άνεση!

Στο MG4 η ασφάλεια και η άνεση είναι στα καλύτερά τους!

Το μόνο βέβαιο, είναι πως το μεταξόνιο των 2.705 χιλ. παρέχει μεγάλη άνεση στους πίσω επιβάτες. Γενικότερα, το MG4 παίρνει πολύ υψηλό βαθμό στην άνεση και τη φιλική παραμονή στον χώρο. Διαθέτει μεγάλες πόρτες με άνοιγμα σχεδόν σε ορθογώνια γωνία, επιτρέποντας την άμεση και εύκολη πρόσβαση στο σαλόνι του. Στη… φαρέτρα του, περιλαμβάνει ακόμα ένα πολύ ευρύχωρο port-package χωρητικότητας 363 λίτρων καθώς και 28 (!) οργανωτικές λύσεις για αποθήκευση. Παράλληλα, η MG δεν αμέλησε να έχει σε πρώτο πλάνο και την ασφάλεια των επιβαινόντων. Πώς; Συμπεριέλαβε στη standard έκδοση συστήματα ασφαλείας όπως είναι το το Traffic Jam Assist και το Adaptive Cruise Control.

Η δύναμη της ηλεκτροκίνησης στην υπηρεσία του MG4

Το MG4 περιλαμβάνει τη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της SAIC, την MSP (Modular Scalable Platform), που κάνει τις μετακινήσεις ασφαλέστερες. Έχει ακόμα τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης, φθάνοντας την πλήρη φόρτιση σε διάστημα μικρότερο της μίας ώρας. Η μέγιστη ισχύς φόρτισης, φθάνει τα 150kW. Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ φορτίζει τόσο γρήγορα, προσφέρει αυτονομία 520 χιλιομέτρων και κατανάλωση από 170Wh/km. Τέλος, περιλαμβάνει τη δυνατότητα τριφασικής φόρτισης AC, φορτίζοντας πλήρως την μπαταρία κατά τη διάρκεια της αδράνειας.

Όλες οι εκδόσεις του MG4 στην Gallo!

Στην MG Gallo, θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του MG4 (Excite, Exclusive, Luxury, XPOWER) διαθέσιμες! Μάλιστα για τις περισσότερες, υπάρχει και δυνατότητα test drive! Κλείστε λοιπόν ΕΔΩ το ραντεβού σας, μεταβείτε στην MG Motor Gallo και γνωρίστε πώς είναι να οδηγείς το επαναστατικό ηλεκτροκίνητο compact hatchback!

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «MG4: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της νέας εποχής έφτασε στην Ελλάδα!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία