Έφτασε η άνοιξη: καιρός για roadtrip!

Έφτασε η άνοιξη: καιρός για roadtrip!

Η άνοιξη έφτασε και ήρθε η στιγμή για να οργανώσετε το επόμενο roadtrip! Έχετε πολλές δυνατότητες για ταξίδια με το αυτοκίνητό σας. Δείτε μέρη που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα σε ένα roadtrip. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε καλή παρέα και να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για μια ανοιξιάτικη απόδραση με το αυτοκίνητό σας.

Roadtrip στην Πελοπόννησο

Η Πελοπόννησος είναι πάντα μια καλή ιδέα για roadtrip! Συνδυάζει διαφορετικά τοπία και έχει οδικό δίκτυο ιδανικό για να απολαύσετε τη διαδρομή σας και να ανακαλύψετε πολλές και διαφορετικές πόλεις. Αρκεί να έχετε διαθέσιμο χρόνο.


Η ορεινή Κορινθία και η Λίμνη Δόξα είναι ιδανικά μέρη για ταξίδι με το αυτοκίνητο. Συνεχίσετε το ταξίδι σας στο Ναύπλιο, ώστε να δείτε από κοντά την πρώτη πρωτεύουσα της χώρας και να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια και στο κάστρο της. Από εκεί, μπορείτε να φτάσετε στη Δημητσάνα και στη Στεμνίτσα. Εάν έχετε παραπάνω διαθέσιμες μέρες για το roadtrip, μπορείτε να φτάσετε μέχρι την Καλαμάτα και τη Μάνη.

Ταξίδι με αυτοκίνητο στα Ζαγοροχώρια

Τα Ζαγοροχώρια είναι ο απόλυτος προορισμός για όλες τις εποχές. Ειδικά, την άνοιξη μπορείτε να δείτε τη φύση στα καλύτερα της, καθώς όλα τα δέντρα και τα φυτά ανθίζουν.

Τα Ζαγοροχώρια είναι 46 συνολικά. Τα σημαντικότερα από αυτά για να δείτε από κοντά είναι το Πάπιγκο, ο Βίκος, το Ελατοχώρι, ο Γυφτόκαμπος, το Μονοδένδρι και οι Κήποι. Εάν κάνετε σωστό προγραμματισμό του ταξιδιού σας, θα καταφέρετε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά.

Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να οδηγήσετε μέχρι το ποτάμι Βοϊδομάτη, τη Δρακολίμνη και το φαράγγι του Βίκου.

Roadtrip στη Χαλκιδική

Το roadtrip στην Χαλκιδική είναι η απόλυτη εμπειρία οδήγησης. Αρχικά, βάλτε στον προγραμματισμό σας μια στάση στη Θεσσαλονίκη, τη μεγαλύτερη πόλη του Βορρά. Κάντε βόλτες στην νέα παραλία και στο Λευκό Πύργο, ενώ μη χάσετε τα Κάστρα και τη Ροτόντα.

Συνεχίσετε το ταξίδι σας προς τη μαγευτική Χαλκιδική και τα γραφικά χωριά της. Επισκεφτείτε την Άφυτο, την Αρναία και τον Παρθενώνα με τα πέτρινα σπίτια και τα ξύλινα μπαλκόνια. Ενώ, οδηγήσετε μέχρι τις ονειρεμένες παραλίες της, όπως την Καλλιθέα και το Ποσείδι στην Κασσάνδρα ή την Καλογριά στη Σιθωνία.

Ταξίδι με αυτοκίνητο σε νησί

Η Ελλάδα είναι γνωστή για τις διακοπές στα νησιά. Υπάρχουν δυο νησιά που μπορείτε να πάτε οδικώς από την ηπειρωτική χώρα χωρίς να πάρετε πλοίο: η Εύβοια και η Λευκάδα.

Αφού περάσετε τη γέφυρα της Χαλκίδας, μπορείτε να κάνετε το πιο όμορφο roadtrip που έχετε κάνει ποτέ στην Εύβοια! Μπορείτε να επισκεφτείτε τη Δίρφυ, τα Λουτρά της Αιδηψού και στο ακρωτήρι του Κάβο Ντόρου. Επίσης, μπορείτε να ανακαλύψετε τις παραλίες με τη μοναδική φυσική ομορφιά τους.

Η Λευκάδα είναι το δεύτερο νησί που μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητό σας από την πλωτή γέφυρα της Αγίας Μαύρας. Δείτε από κοντά την παραλία Κάθισμα και Πόρτο Κατσίκι. Ενώ, οδηγήστε μέχρι το Νυδρί για να ζήσετε την τουριστική πλευρά του νησιού.

Η GALLO S.A. έχει το αυτοκίνητο που ψάχνετε για το απόλυτο roadtrip!

Η GALLO S.A. έχει το Opel αυτοκίνητο που αναζητάς για μοναδικά roadtrip σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Τα μοντέλα της Opel έχουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και όλα τα συστήματα ασφαλείας για να ταξιδεύετε παντού.

Ελάτε στη GALLO S.A. και το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα και θα λύσει κάθε πιθανή σας απορία.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Έφτασε η άνοιξη: καιρός για roadtrip!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία