Αντιπροσωπεία Opel Gallo: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε

Αντιπροσωπεία Opel Gallo: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε

Αντιπροσωπεία Opel Gallo: Μια επιλογή που εγγυάται την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τον σεβασμό προς τον πελάτη και την άμεση εξυπηρέτηση. Με μοναδικές υπηρεσίες και παροχές για κάθε μοντέλο, η αντιπροσωπεία Opel Gallo επιβεβαιώνει τη διαρκή ανοδική της πορεία. Για ποιους λόγους αξίζει να την επιλέξετε; Ας εξετάσουμε ένα προς ένα τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα!

Επιλέξτε την αντιπροσωπεία Opel Gallo γιατί…  έχει τα εχέγγυα της επιτυχίας!

Η Opel Gallo είναι το νέο και σημαντικό βήμα του ομίλου Gallo S.A.. Έχοντας κατορθώσει να κυριαρχήσει στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού στο δίκτυο Peugeot, ο όμιλος ετοιμάζεται για ένα νέο step up.

Ως γνωστόν, η Gallo καθιερώθηκε ως αντιπροσωπεία – σταθμός της Peugeot στην Αττική, σε μια ανταγωνιστική αγορά, με πλήθος επιλογών. Ξεκίνησε από μια κάθετη μονάδα στη Νέα Χαλκηδόνα (1993), επεκτάθηκε στην Αγία Παρασκευή, ενώ πλέον διαθέτει και κάθετη μονάδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Αυτή τη στιγμή, έχει τα πρωτεία των Πωλήσεων Peugeot σε όλη την Ελλάδα για 4 συναπτά έτη (2019 – 2022). Έχοντας λοιπόν κατακτήσει την κορυφή ανάμεσα σε τόσους αντιπροσώπους, ο όμιλος έχει αποδείξει τη δυναμική του. Αυτή τη φορά, ως Opel αντιπροσωπεία, ο πήχης τοποθετείται ακόμα ψηλότερα, αλλά υπάρχουν και τα εχέγγυα της επιτυχίας· η καλή γνώση της εγχώριας αγοράς και η εμπιστοσύνη του κοινού.

Επιλέξτε την αντιπροσωπεία Opel Gallo γιατί… έχει το know how!

Ιδρυτής του ομίλου Gallo S.A., είναι ο θρυλικός οδηγός αγώνων ράλλυ, ο κ. Ευάγγελος Γκάλλο. Στην ομάδα, συμβάλλουν τα μέγιστα οι δύο γιοι του, Γιώργος και Άγγελος με τις γνώσεις τους γύρω από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, σύσσωμο το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο σχετικά με τις ανάγκες του ίδιου του οδηγού. Όπως γίνεται σαφές, όλο το team περιστοιχίζεται από ειδικούς που έχουν μεγάλη εμπειρία, γνώσεις και αγάπη για τους τέσσερις τροχούς. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε η Gallo S.A. να συμμετέχει με δική της ομάδα σε αγώνες ράλλυ! Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και το ράλλυ Ακρόπολις.

Επιλέξτε την αντιπροσωπεία Opel Gallo γιατί… είναι 2 σε 1!

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Opel Gallo, εκτός από το showroom των μοντέλων της γερμανικής εταιρείας, συστεγάζεται και εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Αυτό περιέχει χώρους ηλεκτρολογείου, εφαρμοστηρίου και αποθήκης των γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ. Τι καλύτερο από το να είναι ο εμπορικός αντιπρόσωπος, παράλληλα και ο μηχανικός που θα επισκευάζει το αυτοκίνητό σας;

Επιλέξτε την αντιπροσωπεία Opel Gallo γιατί… εδώ η αξία του αυτοκινήτου, έχει πραγματική αξία!

Η αντιπροσωπεία Opel Gallo γνωρίζει και αναγνωρίζει πως το αυτοκίνητο είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία για κάθε νοικοκυριό. Φροντίζει λοιπόν να κρατά την αξία του σε υψηλά επίπεδα, διατηρώντας το Opel σας σε άριστη κατάσταση. Γνωρίζοντας άριστα την τεχνολογία του οχήματός σας, παρέχει το οικονομικό πακέτο συντήρησης OPEL Service 5+ για αυτοκίνητα χρονολογίας 5+ ετών.

Επιλέξτε την αντιπροσωπεία Opel Gallo γιατί… εδώ αγοράζετε ακόμα και χωρίς ρευστότητα!

Η αντιπροσωπεία Opel Gallo σε άμεση συνεργασία με τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα προσφέρει τα πλέον συμφέροντα πακέτα χρηματοδότησης. Κάντε δικό σας το Opel αμάξι των ονείρων σας με:

  • 0% προκαταβολή,
  • διάρκεια χρηματοδότησης ως 96 μήνες,
  • ασφάλιση δανείου και προστασία δόσεων,
  • anytime δυνατότητα ολικής ή μερικής αποπληρωμής.

Επιλέξτε την αντιπροσωπεία Opel Gallo γιατί… εδώ θα βρείτε όλα τα Opel μοντέλα!

Στην αντιπροσωπεία Opel Gallo θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας, επιβατικά & επαγγελματικά. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει ανάμεσα σε προτάσεις όπως το νέο Opel Astra, το νέο Opel Mokka, το νέο Opel Corsa, το Opel Grandland, το Opel Crossland και πολλά ακόμα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα που κάνουν την διαφορά στην κατηγορία τους. Μην περιμένετε λοιπόν άλλο και κλείστε ραντεβού για το δικό σας test drive στην Opel Gallo, τη νέα αντιπροσωπεία Opel στα δυτικά προάστια.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Opel αντιπροσωπεία Gallo S.A.: 5 + 1 λόγοι για να την επιλέξετε»; Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο https://www.o-gallo.gr/contact-us/about_us/

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία