Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Peugeot e-2008

  Peugeot e-2008

  ΤΟ COMPACT 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SUV

  Ισχύ ως:

  136hp

  0-100 km/h σε:

  9.9s

  Αυτονομία έως

  341km

  PEUGEOT 2008 : ΤΟ COMPACT SUV, ΘΕΡΜΙΚΟ Ή 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

  Ανακαλύψτε το PEUGEOT 2008, το συναρπαστικό SUV που σχεδιάστηκε για να απογειώσει την εμπειρία της οδήγησης χάρη στο νέο, καινοτόμο PEUGEOT i-Cockpit® 3D και τις τεχνολογίες αιχμής που ενσωματώνει. Η δέσμευση της Peugeot μέσω της “Δύναμης της Επιλογής” σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήστε μια θερμική έκδοση ή την αμιγώς ηλεκτρική ή οποία προσφέρει αυτονομία κίνησης έως 341 χλμ.

  ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ SUV

  Οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος συνθέτουν την έντονη προσωπικότητα του SUV PEUGEOT 2008 που σχεδιάστηκε για να προσφέρει επιδόσεις αλλά και οικονομία.

  Το ιδιαίτερα εκφραστικό εμπρός μέρος με το οριζόντιο καπό τις έντονα σμιλευμένες πλευρές και τη νέα φωτεινή υπογραφή με το «δόντι λιονταριού», το υπερυψωμένο αμάξωμα και η οροφή Black Diamond, συνθέτουν την σπορτιβ του εμφάνιση.

  ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  Απογειώστε την εμπειρία οδήγησης με το Peugeot i-Cockpit 3D, την εκπληκτική εργονομία της θέσης οδήγησης, το σπορ τιμόνι μικρών διαστάσεων με τα ενσωματωμένα χειριστήρια, την οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 10” και τον τρισδιάστατο (3D) πίνακα οργάνων με λειτουργία παραμετροποίησης και εξατομίκευσης. Απολαύστε τις σύγχρονες τεχνολογίες όπως το σύστημα εκκίνησης και κλειδώματος/ξεκλειδώματος hands free που ενεργοποιείται καθώς πλησιάζετε ή απομακρύνεστε από το αυτοκίνητο, εξατομικεύστε την κάθε σας διαδρομή επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα οδήγησης και μπείτε στον κόσμο της τεχνολογίας του SUV PEUGEOT 2008.

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

  Απελευθερώστε τις επιθυμίες σας και δώστε στον εαυτό σας τη δύναμη της επιλογής:

  • Με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, απολαύστε μία νέα εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, θαυμάστε στην υψηλή επιτάχυνση και την άμεσα διαθέσιμη ροπή, οδηγώντας σε ένα απόλυτα ήσυχο περιβάλλον απαλλαγμένο από κραδασμούς. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων CO2 μπορείτε να κινείστε σε οποιοδήποτε περιορισμό κυκλοφορίας.

  TO SUV ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

  To Peugeot 2008 SUV ενσωματώνει μία πλήρη γκάμα τεχνολογιών νέας γενιάς καθώς και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που αναβαθμίζουν θεαματικά το επίπεδο ασφαλείας, υποστηρίζουν κάθε σας κίνηση και σας δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδεύετε με γαλήνη και ηρεμία στο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας.

  ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

  Ο ηλεκτροκινητήρας των 100kW (136hp) του Peugeot e-2008 παρέχει στιγμιαία επιτάχυνση χάρη στην άμεση απόδοση της μέγιστης ροπής των 260Nm, εξασφαλίζοντας αίσθηση δυναμικής, ευέλικτης και αθόρυβης οδήγησης με μηδενικές εκπομπές CO2. Επιπλέον, η μπαταρία των 50kWh, είναι έξυπνα τοποθετημένη στο δάπεδο χωρίς να μειώνει τον ωφέλιμο διαθέσιμο χώρο από τη καμπίνα των επιβατών ή του πορτ-μπαγκάζ.

  ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

  Το Peugeot e-2008 SUV εξασφαλίζει αυτονομία κίνησης έως 345 χιλιόμετρα (σύμφωνα με το νέο πρότυπο μέτρησης WLTP). Ο χρόνος φόρτισης κυμαίνεται ανάλογα με τον τύπο του φορτιστή:

  • 30 λεπτά για ανάκτηση 80% της αυτονομίας, σε δημόσιο ταχυφορτιστή 100kW,
  • 7 ώρες και 50 λεπτά μέσω Wall Box (32A) και με ενσωματωμένο φορτιστή 7,4kW,
  • 15 ώρες από οικιακή παροχή (8Α) μέσω ενισχυμένης πρίζας τύπου Green’ up.
  Κλείστε ραντεβού
  Test drive
  Service

   Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

   Επιλέξτε Υπηρεσία