Γιατί το νέο Peugeot 3008 είναι ένα από τα καλύτερα υβριδικά SUV;

Γιατί το νέο Peugeot 3008 είναι ένα από τα καλύτερα υβριδικά SUV;

Αν ψάχνετε τα καλύτερα υβριδικά SUV ώστε να δείτε ποιο θα κάνετε δικό σας, τότε σάς έχουμε καλά νέα καθώς δεν θα χρειαστεί να πάτε μακριά! Γιατί; Διότι μετά από το παρόν άρθρο θα έχετε καταλήξει στην τελική σας απόφαση! Η επιλογή του Peugeot 3008, ενός από τα καλύτερα υβριδικά SUV που προσφέρουν η GALLO S.A. και η Peugeot, είναι μονόδρομος! Γιατί όμως το νέο Peugeot 3008 Hybrid είναι ένα από τα καλύτερα υβριδικά SUV που κυκλοφορούν; Τι έκανε το Peugeot 3008 να κυριαρχήσει στην ελληνική αγορά όντας μάλιστα το best seller του 2023; Διαβάστε παρακάτω τις παραμέτρους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την επιτυχία.

#1 Το νέο υβριδικό σύστημα

Αυτό που διαφοροποιεί το νέο υβριδικό σύστημα 48V, είναι ότι δεν προϋποθέτει κάποιον ειδικό χειρισμό από την πλευρά του οδηγού. Ο τελευταίος, οδηγεί απλώς όπως θα έκανε με οποιοδήποτε συμβατικό αυτοκίνητο, έχοντας όμως τη δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης κατά 50% στις αστικές διαδρομές! Αυτό, είναι εφικτό χάρη σε έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,2L/ 136hp. Ο εν λόγω κινητήρας περιλαμβάνει τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας, με ηλεκτροκινητήρα 21 hp σε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων και λειτουργεί σε κύκλο Miller.

Την ίδια ώρα, ο βενζινοκινητήρας παρέχει μέχρι 20% χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης συγκριτικά με τον κλασσικό θερμικό κινητήρα βενζίνης. Η μικτή κατανάλωση είναι στα 5,5L ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 123 gr ανά χιλιόμετρο.

#2 Το ασύγκριτο στυλ του Peugeot 3008

Το νέο SUV της Peugeot, με τον πρωτοποριακό εξωτερικό του σχεδιασμό, συνδυάζει τη δυναμικότητα με την καλαισθησία. Η μάσκα χωρίς πλαίσιο κάτω από τα φωτιστικά σώματα, η αρμονία των γραμμών και το πλήθος των καινοτόμων τεχνολογιών, κάνουν το Peugeot 3008 αισθητικά ασυναγώνιστο. Επιπλέον, οι ιδανικές διαστάσεις για τα ελληνικά δεδομένα, τα εκλεπτυσμένο σαλόνι και τα υψηλής ποιότητας υλικά -υποδειγματικά συναρμολογημένα- προσδίδουν έναν μοναδικό premium χαρακτήρα.

#3 Η ασυναγώνιστη εμπειρία του Peugeot i-Cockpit

Κάνοντας δικό σας το ετοιμοπαράδοτο Peugeot 3008, αποκτάτε πρόσβαση στο ασύγκριτο Panoramic i-Cockpit! Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η 21-ιντσών HD οθόνη αφής, απογειώνουν την οδηγική εμπειρία, μετατρέποντάς τη σε… απόλαυση! Πόσο πιο άνετο μπορεί να γίνει ένα αυτοκίνητο όταν από την κεντρική κονσόλα παρέχει πρόσβαση σε: ρυθμίσεις οχήματος, κλιματισμό, ραδιόφωνο, 3D Navigation, τηλέφωνο, και smartphone apps;

#4 Η ασφάλεια και οι επαναστατικές τεχνολογίες του

Χάρη στα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα οδηγικής υποστήριξης, η ύψιστη ασφάλεια είναι σε πρώτο πλάνο. Το ετοιμοπαράδοτο Peugeot 3008, διαθέτει στο οπλοστάσιο του ένα πλήθος υπηρεσιών όπως:

  • Εκτεταμένη αναγνώριση οδικής σήμανσης,
  • Προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης,
  • Ενεργό φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης
  • Adaptive Cruise Control με ρύθμιση Stop&Go,
  • Έλεγχο ασφαλείας για την κίνηση εντός λωρίδων αυτοκινητοδρόμου,
  • ενεργή παρακολούθηση «τυφλών» σημείων.

Για να κάνετε δικό σας το SUV Peugeot 3008 Hybrid, ελάτε στην Gallo S.A.!

Το Peugeot 3008 Hybrid, ένα από τα καλύτερα υβριδικά SUV που κυκλοφορούν είναι διαθέσιμο από την Gallo S.A. Μη χάνετε άλλο χρόνο και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για test drive ώστε να ζήσετε την απόλυτη οδηγική εμπειρία! Το πλήρως εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα και θα λύσει κάθε πιθανή απορία σας.           

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Γιατί το νέο Peugeot 3008 είναι ένα από τα καλύτερα υβριδικά SUV;»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο  Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία