Peugeot 3008: Το νέο SUV που συνδυάζει κομψότητα & δυναμισμό

Peugeot 3008: Το νέο SUV που συνδυάζει κομψότητα & δυναμισμό

Το νέο Peugeot 3008 έφτασε στην Ελλάδα και αναμένεται να γίνει, όπως φυσικά και ο προκάτοχός του, το πλέον επιτυχημένο SUV της αγοράς!. Με τον νέο σχεδιασμό του, μοναδικό του στιλ και την εξαιρετική του απόδοση, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Από την πρώτη στιγμή που το βλέπει κανείς, αντιλαμβάνεται ότι είναι ένα όχημα που συνδυάζει την κομψότητα με τον δυναμισμό, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες των σύγχρονων οδηγών.

Νέα σχεδίαση και εξωτερική εμφάνιση

Η αναβαθμισμένη εξωτερική εμφάνιση του 3008 είναι εντυπωσιακή, με τις χαρακτηριστικές γραμμές και τα δυναμικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Τα LED φώτα ημέρας, που θυμίζουν αποτύπωμα από νύχια, και η μεγάλη μάσκα στο μπροστινό μέρος, δίνουν στο όχημα έναν επιθετικό και μοντέρνο χαρακτήρα. Οι αεροδυναμικές γραμμές και οι λεπτομέρειες χρωμίου προσθέτουν επιπλέον αέρα πολυτέλειας, καθιστώντας το Peugeot 3008 ένα από τα πιο κομψά SUV της κατηγορίας του.

Peugeot 3008: νέο SUV με εντυπωσιακό εσωτερικό και άνεση

Το εσωτερικό του νέου Peugeot 3008 είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό του. Το Panoramic i-Cockpit® της Peugeot, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 21”, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής και η εργονομική σχεδίαση εξασφαλίζουν άνεση και πολυτέλεια. Επιπλέον, οι ευρύχωροι χώροι του επιτρέπουν ακόμα πιο άνετες μετακινήσεις για όλη την οικογένεια. Με χωρητικότητα αποσκευών που φτάνει τα 520 λίτρα, το νέο Peugeot 3008 είναι ιδανικό για ταξίδια και εξορμήσεις.

Νέο Peugeot 3008: με δυνατότητα επιλογής κινητήρα

Το νέο Peugeot 3008 σας προσφέρει μια συναρπαστική γκάμα κινητήρων, ικανών να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Ας ξεκινήσουμε με την υβριδική επιλογή, όπου ο PureTech 1.2 λίτρων 136 ίππων συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας 136 ίππους συνολικά. Απολαύστε δυναμικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα) με παράλληλη οικονομία καυσίμου (5,5 λτ./100 χλμ.) και χαμηλές εκπομπές ρύπων (123 γρ./χλμ.).

Για τους λάτρεις της πράσινης οδήγησης, η plug-in hybrid επιλογή συνδυάζει έναν 4κύλινδρο κινητήρα 150 ίππων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 125 ίππων, φτάνοντας συνολικά τους 195 ίππους. Η μπαταρία 17,9 kWh προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 87 χλμ. (WLTP) και άνω των 100 χλμ. στον αστικό κύκλο, ενώ η κατανάλωση καυσίμου για τα πρώτα 100 χλμ. περιορίζεται στα 0,9 λτ., με εκπομπές CO2 19 γρ./χλμ.

Τέλος, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση αποτελεί ιδανική επιλογή για μέγιστη οικολογική συνείδηση. Ο ηλεκτρικός κινητήρας 210 ίππων προσφέρει δυναμικές επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 8,8 δευτερόλεπτα) και τελική ταχύτητα 170 χλμ./ώρα. Η μπαταρία 73 kWh χαρίζει αυτονομία έως 527 χλμ. στον συνδυασμένο κύκλο WLTP και έως 656 χλμ. στον αστικό κύκλο, με κατανάλωση 16,7 και 13,4 kWh αντίστοιχα.

Είτε αναζητάτε οικονομία καυσίμου και φιλικότητα προς το περιβάλλον, είτε δυναμικές επιδόσεις, το νέο Peugeot 3008 διαθέτει τον ιδανικό κινητήρα για εσάς.

Νέο Peugeot 3008: SUV για την απόλυτη οδηγική εμπειρία

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του νέου Peugeot 3008 είναι η εξαιρετική του οδηγική συμπεριφορά. Είναι το ιδανικό όχημα για την πόλη έως και τους εκτός δρόμου προορισμούς. Ενώ, η χρήση προηγμένων τεχνολογιών, όπως το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης και το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια και άνεση στον οδηγό και τους επιβάτες.

Περισσότερη ασφάλεια και καινοτόμα τεχνολογία

Το νέο Peugeot 3008 διαθέτει πλήθος συστημάτων ασφαλείας που διασφαλίζουν την προστασία όλων των επιβατών. Από το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας μέχρι το προηγμένο σύστημα αυτόματης πέδησης. Είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Για να αποκτήσετε το νέο SUV Peugeot 3008, ελάτε στη Gallo S.A.!

Το νέο Peugeot 3008 έφτασε και θα κατακτήσει την αγορά των SUV. Τόσο με το μοναδικό του στυλ όσο και με την εξαιρετική του απόδοση, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, καθώς συνδυάζει μοναδικά την κομψότητα με τον δυναμισμό. Ενώ, καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των σύγχρονων οδηγών.

Στην Gallo S.A. θα βρείτε το νέο SUV Peugeot 3008. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για test drive και ζήστε την απόλυτη οδηγική εμπειρία!

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Peugeot 3008: Το νέο SUV που συνδυάζει κομψότητα & δυναμισμό»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Blog της GALLO S.A.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία