Peugeot 208 ετοιμοπαράδοτο από την Peugeot Gallo!

Peugeot 208 ετοιμοπαράδοτο από την Peugeot Gallo!

Peugeot 208 ετοιμοπαράδοτο στην έκδοση 1.2 PureTech 100: Γίνεται; Στην Peugeot Gallo σας απαντάμε πως… «ναι»! Τώρα, το πιο αγαπημένο supermini της αγοράς σας περιμένει στα showrooms της Peugeot Gallo σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα για να το αποκτήσετε στην πιο δημοφιλή έκδοσή του, αυτή με τον βραβευμένο και οικονομικό κινητήρα βενζίνης 100 ίππων. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να προχωρήσετε σήμερα στην επιλογή του; Σας τους παρουσιάζουμε μέσα από το κείμενο που ακολουθεί!

5 λόγοι για να αποκτήσετε σήμερα το ετοιμοπαράδοτο Peugeot 208 1.2 PureTech 100!

  1. Οι εξαιρετικές επιδόσεις

Ο κινητήρας 1.2 PureTech 100 ίππων του ετοιμοπαράδοτου Peugeot 208 δεν αποτελεί τυχαία έναν από τους πιο φημισμένους στην κατηγορία του. Χαρίζει στο μοντέλο κορυφαίες επιδόσεις, με πρώτη και καλύτερη την ροπή 205 Nm για άμεση ανταπόκριση στις χαμηλές στροφές, καθώς και την επιτάχυνση 0-100 σε 10.8 sec.

  1. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου

‘Ένα supermini μοντέλο που κινείται εντός και εκτός πόλης είναι σημαντικό να προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οικονομίας, το Peugeot 208 εξασφαλίζει μικτή κατανάλωση που κυμαίνεται στην εντυπωσιακή τιμή των 4.3 l/100 km. Έτσι, θα αποδειχθεί εξαιρετικά συμφέρον στο κόστος χρήσης του, εξοικονομώντας σας σημαντικά ποσά σε βάθος χρόνου.

  1. Η απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας της νέας χρονιάς

Εξαιρετικά χαμηλές είναι και οι εκπομπές CO2 του μοντέλου που δεν ξεπερνούν τα 111 g/km. Γι’ αυτό, αν αποκτήσετε το ετοιμοπαράδοτο Peugeot 208 1.2 PureTech 100, δε θα χρεωθείτε με τέλη κυκλοφορίας ούτε για το 2024 ούτε ενδεχομένως για τις επόμενες χρονιές, εφόσον φυσικά δεν προκύψει αλλαγή στον υπολογισμό τους.

  1. Η δυνατότητα επιλογής ετοιμοπαράδοτου Peugeot 208 με χειροκίνητο κιβώτιο

Το Peugeot 208 1.2 PureTech 100 ίππων σας περιμένει ετοιμοπαράδοτο στην Peugeot Gallo με χειροκίνητο κιβώτιο. Το αξιόπιστο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων της Peugeot σας προσφέρει άμεσο έλεγχο του αυτοκινήτου.

  1. Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση

Ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ σύγχρονου και elegant στιλ, το Peugeot 208 διαθέτει μία εξαιρετικά ελκυστική εμφάνιση που θα σας κερδίσει. Την διαφορά κάνουν οι αισθησιακές καμπύλες του που σε συνδυασμό με το μακρύ καπό συνθέτουν την έντονη προσωπικότητά του.

  1. Το σύγχρονο εσωτερικό

Άνετο, κομψό και κυρίως high-tech, το εσωτερικό του Peugeot 208 θα σας κερδίσει αμέσως. Αν μάλιστα έχετε την τύχη να κάθεστε στη θέση του οδηγού, τότε θα αντιληφθείτε αμέσως την οδηγοκεντρική προσέγγισή του. Χάρη στο i-Cockpit, θα έχετε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε κατά την οδήγηση μπροστά στα μάτια σας. Τη σύγχρονη αίσθηση ολοκληρώνει η διαισθητική οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, με κορυφαίο επίπεδο συνδεσιμότητας.

+1. Τα κορυφαία συστήματα τεχνολογίας του Peugeot 208

Η ευκολία χρήσης του μοντέλου ενισχύεται σημαντικά μέσω των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης της Peugeot. Ένα από αυτά τα συστήματα, το Park Assist, μπορεί να σας απαλλάξει ακόμα και από τον κόπο του παρκαρίσματος. Επιπλέον επιλογές όπως το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης, το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, καθώς και το σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου θα αυξήσουν στην πράξη την ασφάλειά σας σε κάθε διαδρομή.

Το νέο σας Peugeot 208 σας περιμένει ετοιμοπαράδοτο στην Peugeot Gallo!

Σε μία εποχή που τα άμεσα διαθέσιμα καινούργια αυτοκίνητα είναι λίγα και τα άμεσα διαθέσιμα βενζινοκίνητα Peugeot 208 ακόμα λιγότερα, η Peugeot Gallo έχει τη λύση. Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Peugeot 208 1.2 PureTech 100 και ξεκινήστε να απολαμβάνετε μαζί του κάθε σας διαδρομή εντός και εκτός πόλης. Μην περιμένετε λοιπόν άλλο και επικοινωνήστε σήμερα με τους συνεργάτες μας σε Αγία Παρασκευή ή Νέα Χαλκηδόνα.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Peugeot 208 ετοιμοπαράδοτο από την Peugeot Gallo;»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Peugeot Gallo Blog.

 

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία