One stop shop για το Peugeot σας από την GALLO S.A

One stop shop για το Peugeot σας από την GALLO S.A

One stop shop. Μία νέα ολιστική φιλοσοφία service για το Peugeot σας με την υπογραφή της GALLO S.A. Στην πράξη, πρόκειται για ένα έξυπνο πακέτο after sales υπηρεσιών και παροχών που σχεδιάζεται στα μέτρα σας. Έτσι, εκτός από ένα άρτιο αποτέλεσμα συντήρησης του αυτοκινήτου, σας εξασφαλίζει επίσης πολύτιμο ποιοτικό χρόνο από το πρόγραμμά σας, αλλά και πόρους από το budget σας. Ελάτε λοιπόν να δούμε αναλυτικότερα τι περιλαμβάνει και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό.

 

Αυτές είναι οι υπηρεσίες του one stop shop service της GALLO S.A

  • Εξουσιοδοτημένο Peugeot service και φανοποιείο

Επίκεντρο της one stop shop φιλοσοφίας service της GALLO S.A δεν είναι άλλο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και φανοποιεία της σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα. Οι άριστα εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να συντηρήσουν το αυτοκίνητό σας, προσφέροντάς σας γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας εργασιών Peugeot. Επιπλέον, θα προχωρήσουν και σε δωρεάν τεχνικές αναβαθμίσεις του, εφόσον είναι διαθέσιμες.

  • Γνήσια ανταλλακτικά

Τα γνήσια ανταλλακτικά της Peugeot εγγυώνται τη μακροπρόθεσμη ασφάλειά σας, για οδηγική απόλαυση με απόλυτη ηρεμία. Επιπλέον, εξασφαλίζουν καλύτερη απόδοση, αλλά και καλύτερη αξία για το όχημά σας. Στo one stop shop μας θα βρείτε επίσης διαθέσιμα και τα ανταλλακτικά της Eurorepar, τα οποία σας εξασφαλίζουν την καλύτερη ισορροπία μεταξύ τιμής και απόδοσης.

  • Οικονομικά πακέτα service για Peugeot 5+ ετών

Όσο αυξάνεται η ηλικία του αυτοκινήτου σας, τόσο αυξάνονται και οι ανάγκες του. Άλλο τόσο όμως μειώνονται και οι τιμές του service του. Στην GALLO S.A σας προσφέρουμε οικονομικά πακέτα service για αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών, όπως το πλήρες Peugeot Service Go με 135€ και το γρήγορο Peugeot Service EcoExpert με 59€.

  • Δωρεάν έλεγχος του Peugeot σας

Ετοιμάζεστε για έλεγχο ΚΤΕΟ του Peugeot σας ή απλά θέλετε να φύγετε για μία εκδρομή με την οικογένειά σας; Για να είστε σίγουροι για την άριστη κατάστασή του, επισκεφθείτε το κοντινότερό σας GALLO one stop shop για μία εντελώς δωρεάν λεπτομερή εκτίμηση. Έτσι, θα εντοπίσετε έγκαιρα ενδεχόμενες βλάβες ή δυσλειτουργίες.

  • Ενεργοποίηση της δωρεάν οδικής βοήθειας Peugeot Assistance

Οι καινοτομίες της Peugeot συνεχίζονται με το μοναδικό στο είδος του πρόγραμμα οδικής βοήθειας Peugeot Assistance. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους ανεξαρτήτως τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot, καλύπτοντάς τους πλήρως σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Πραγματοποιήστε εύκολα την ενεργοποίησή του κατά την επίσκεψή σας στo one stop shop της GALLO S.A.

  • Ασφάλειες αυτοκινήτου

Στην GALLO S.A γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να διατηρήσουμε το αυτοκίνητό σας ασφαλές. Γι’ αυτό και σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες ασφάλειες αυτοκινήτου σε τιμές που αξίζουν. Μην διστάσετε λοιπόν να μας ρωτήσετε και να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας.

 

Η one stop shop φιλοσοφία της GALLO S.A κάνει την διαφορά!

 

 

Αναζητάτε τις κορυφαίες after sales υπηρεσίες για το Peugeot σας; Η GALLO S.A, η πρώτη σε πωλήσεις αντιπροσωπεία Peugeot στην Ελλάδα επί τρείς συνεχόμενες χρονιές (2019, 2020, 2021) ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και στις After Sales υπηρεσίες. Τώρα, με μία μόνο επίσκεψή σας στο κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της σε Αγία Παρασκευή ή Νέα Χαλκηδόνα, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα μοναδικό στο είδος του πακέτο υπηρεσιών και παροχών. Προγραμμάτισε σήμερα το ραντεβού σας για service και επωφεληθείτε από τις παροχές του one stop shop μας.

 

Κάθετες μονάδες GALLO S.A

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «One stop shop για το Peugeot σας από την GALLO S.A»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο GALLO Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία