30 χρόνια GALLO S.A: Πάθος για το αυτοκίνητο από το 1993

30 χρόνια GALLO S.A: Πάθος για το αυτοκίνητο από το 1993

Επέτειος 30 χρόνων για την GALLO S.A, 30 χρόνια με ρεκόρ, επιτυχίες και μοναδικές στιγμές συγκινήσεων

 

30 χρόνια πέρασαν από το 1993, όταν η νεοσύστατη τότε GALLO S.A. έκανε την εμπορική είσοδό της στον κλάδο του αυτοκινήτου, δημιουργώντας την 1η της κάθετη μονάδα στη Νέα Χαλκηδόνα της Αθήνας. Με την εταιρική φιλοσοφία να βασίζεται στο τρίπτυχο «πάθος για το αυτοκίνητο – κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών – χάραξη νέων δρόμων», η μονάδα κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της no1 γαλλικής φίρμας αυτοκινήτου. Η ολοένα και αυξανόμενη φήμη της ήταν αναπόφευκτο να συνοδευτεί από εμπορικό success story.

 

Leader στις πωλήσεις νέων PEUGEOT

Η GALLO S.Α έχει καταφέρει να ηγείται των πωλήσεων νεών επιβατικών PEUGEOT ανάμεσα σε όλους τους αντιπροσώπους της φίρμας στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση η οποία μάλιστα σημειώνεται κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια (2019, 2020, 2021 και 2022) και είναι αποτέλεσμα 30 χρόνων συστηματικής δουλειάς των ανθρώπων της. Φυσικά, στην αύξηση των πωλήσεων συνέβαλε καθοριστικά και η νέα γκάμα αυτοκινήτων PEUGEOT, η οποία τα τελευταία χρόνια απαριθμεί best sellers σχεδόν σε κάθε κατηγορία, όπως το νέο 308 στα hatchbacks, το ανανεωμένο 3008 στα C-SUVs, το 208 στα supermini και το 2008 στα B-SUVs. Tο δε 2023 ξεκινά δυναμικά με την επίσημη έναρξη πωλήσεων του νέου καυτού crossover PEUGEOT 408.

 

Συνεχής επέκταση με νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες

Φυσικά, η πρωτιά στις πωλήσεις PEUGEOT δεν αποτελεί παρά το κερασάκι στην τούρτα της εμπορικής δραστηριότητας 30 ετών της GALLO S.A. Μετά την επέκταση της εταιρείας το 2018 με δεύτερη κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή, στον όμιλο πλέον GALLO προστέθηκε και η AUTOGALLO. Η νέα αυτή πρότυπη μονάδα μεταχειρισμένων δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει επιλεγμένα μεταχειρισμένα μοντέλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Προσεχώς, αναμένεται να γίνει γνωστό και το νέο σημαντικό επιχειρηματικό βήμα του ομίλου.

 

Η αγωνιστική ομάδα της εταιρείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ WRC

Η φήμη της GALLO S.A. έρχεται να ενισχυθεί και με τη συμμετοχή της ως ομάδας σε αγώνες ράλλυ αυτοκινήτου. Τα τελευταία 2 χρόνια (2021, 2022), η εταιρεία συμμετέχει επίσημα στο WRC Rally Acropolis με το δικό της ολοκαίνουργιο PEUGEOT 208 Rally4, εξελιγμένο από την PEUGEOT Sport. Στο τιμόνι του βρίσκεται ο Σάββας Λευκαδίτης, ένας από τους σημαντικότερους εν ενεργεία οδηγούς, ενώ ο Βαγγελης Ακράτος διαδέχθηκε τον Κώστα Κοντό στη θέση του συνοδηγού. Φυσικά, team manager δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Γκάλλο, ζωντανό θρύλο των ελληνικών αγώνων ράλλυ και ιδρυτή της GALLO S.A. Η ομάδα οδήγησε το στολίδι PEUGEOT 208 Rally4 και σε αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Rally.

 

Τα επόμενα 30 χρόνια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικά!

Σε αυτή τη διαδρομή 30 ετών της GALLO S.A., όλα τα μέλη της έζησαν ομαδικές και προσωπικές στιγμές προσπάθειας, χαράς και συγκινήσεων. Αυτές όμως οι στιγμές δε θα ήταν ίδιες αν η εταιρεία δεν είχε στο πλευρό της όλους και όλες εσάς που της δώσατε αξία, επιλέγοντάς την για την αγορά, τη συντήρηση και τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Συνεχίζουμε λοιπόν να τις μοιραζόμαστε μαζί και για τα επόμενα 30 χρόνια, κάνοντας νέα σχέδια και ετοιμάζοντας τις συγκινήσεις του αύριο. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο www.gallo.gr και στα social media μας σε Facebook, Instagram & YouTube για να μάθετε πρώτοι για τις νέες μας συνεργασίες και όσα ετοιμάζουμε για σας!

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «30 χρόνια GALLO S.A: Πάθος για το αυτοκίνητο από το 1993»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο blog τη GALLO S.A.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία