Peugeot 308 Diesel με τον κορυφαίο κινητήρα 1.5 Blue HDi 130 ίππων

Peugeot 308 Diesel με τον κορυφαίο κινητήρα 1.5 Blue HDi 130 ίππων

Νέο Peugeot 308 Diesel: Η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή για τους λάτρεις των πετρελαιοκίνητων hatchbacks – και όχι μόνο. Το νέο best-seller της κατηγορίας του εξοπλίζεται με τον κορυφαίο κινητήρα 1.5 Blue HDi 130 ίππων συνδυάζοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και τεχνολογικές καινοτομίες μαζί με χαμηλή κατανάλωση. Ποια είναι όμως όλα τα πλεονεκτήματα του πετρελαιοκίνητου μοντέλου για τα οποία αξίζει να προχωρήσετε στην αγορά του; Ελάτε να τα ανακαλύψουμε μαζί μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Peugeot 308 Diesel: Τα 5+1 πλεονεκτήματά του

  1. Είναι από τα λίγα αξιόλογα diesel hatchbacks

Τι κι αν τα αξιόλογα hatchback μοντέλα με κινητήρες diesel σταδιακά περιορίζονται; Το νέο Peugeot 308 προσφέρεται με τη «δύναμη της επιλογής», με τρεις εναλλακτικούς τρόπους κίνησης – υβριδικό, βενζίνη ή diesel. Στην περίπτωσή μας, ο diesel κινητήρας είναι ο νέος 1.5 Blue HDi, ο οποίος πληροί τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά στάνταρ Euro 6d, σημειώνοντας ισχύ 130 ίππων και ροπή 300 Nm.

  1. Η χαμηλή κατανάλωση του Peugeot 308 Diesel

Ο πιο βασικός ίσως λόγος για να αποκτήσετε το νέο Peugeot 308 Diesel είναι η χαμηλή κατανάλωσή του. H μέση τιμή της σε συνδυασμένο κύκλο WLTP δεν ξεπερνά τα 5 λίτρα/100 χλμ. Έτσι, σε συνδυασμό με τα 53 λίτρα χωρητικότητας του ρεζερβουάρ, εκτοξεύει την αυτονομία του μοντέλου πάνω από τα 1.100 χιλιόμετρα.

  1. Η απόδοση των 130 ίππων του

peugeot-308-diesel

Ο κινητήρας 1.5 Blue HDi αποδίδει 130 ίππους οι οποίοι αποδεικνύονται παντοδύναμοι σε κάθε σενάριο. Είτε θέλετε να κινηθείτε με τη μέγιστη ταχύτητα είτε να κάνετε προσπέραση, είναι σίγουρο ότι θα σας καλύψει στο 100%. Δεν είναι τυχαίο ότι ακριβώς ο ίδιος κινητήρας εξυπηρετεί άριστα ακόμα και τις ανάγκες των μεγάλων Peugeot SUVs όπως το 5008!

  1. Η αθόρυβη λειτουργία

Κάθε ταξίδι σας με το νέο Peugeot 308 diesel είναι άνετο και ευχάριστο. Πρόκειται για ένα από τα λίγα diesel μοντέλα στην αγορά που θα σας εκπλήξουν με την σχεδόν αθόρυβη και πολιτισμένη λειτουργία του diesel κινητήρα τους.

  1. Tα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας

Με βάση τα τέλη κυκλοφορίας του 2022, το κόστος που αναλογεί στο Peugeot 308 Diesel είναι πραγματικά πολύ χαμηλό, με μόνο 81,90€. Πρόκειται λοιπόν για ένα ακόμα σημαντικό οικονομικό πλεονέκτημα που κάνει το μοντέλο ακόμα πιο θελκτικό.

+1. Το Peugeot 308 Diesel διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο EAT8

peugeot-308-diesel

Για μία ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία, ένας εξαιρετικός diesel κινητήρας θα πρέπει να συνοδεύεται και με αντίστοιχης ποιότητας αυτόματο κιβώτιο. Το νέο αυτόματο κιβώτιο σχέσεων EAT8 του Peugeot 308 Diesel δημιουργήθηκε για να κλιμακώνει έξυπνα, σημειώνοντας εξαιρετικές επιταχύνσεις στις μεσαίες ταχύτητες. Διαθέτει δε paddles για έξυπνο χειρισμό.

Το νέο Peugeot 308 Diesel σας περιμένει στην Peugeot Gallo

Αναζητάτε το ιδανικό hatchback με τον πιο οικονομικό κινητήρα στην πράξη; Το νέο Peugeot 308 Diesel είναι η επιλογή σας. Ελάτε στην Peugeot Gallo για να το οδηγήσετε και να ζήσετε την εμπειρία μαζί του. Οι άνθρωποί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ιδανική έκδοση που ταιριάζει στις ανάγκες σας, καθώς και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα απόκτησής του. Κλείστε ραντεβού για το δικό σας testdrive με την έκδοση του Peugeot 308 που επιθυμείτε στην GALLO S.A.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Peugeot 308 Diesel με τον κορυφαίο κινητήρα 1.5 Blue HDi 130 ίππων»; Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο blog τη GALLO S.A.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία