Opel Service με την αξιοπιστία της Opel Gallo

Opel Service με την αξιοπιστία της Opel Gallo

Opel Service από την Opel Gallo: Η νέα σας επιλογή για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Μπορεί η κάθετη μονάδα να ξεκίνησε τη λειτουργία της πρόσφατα, όμως οι άνθρωποί της μετρούν δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην φροντίδα των μοντέλων της δημοφιλούς γερμανικής εταιρείας. Αξιοποιώντας λοιπόν τις γνώσεις τους, δημιουργήσαμε για σας έναν πλήρη οδηγό service που θα απαντήσει σε κάθε σας απορία γύρω από το service του Opel σας.

Opel Service: Κάθε πότε πρέπει να πραγματοποιείται;

Γενικά, υπάρχει μία σύγχυση στο κοινό σχετικά με το πότε πρέπει να πραγματοποιείται το service του αυτοκινήτου. Πολλοί εκτιμούν ότι πρέπει να γίνεται αποκλειστικά βάσει χιλιομέτρων και άλλοι ότι πρέπει να γίνεται σταθερά ετησίως, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει πως το service πρέπει να διαφοροποιείται ανάλογα τον τύπο, τη χρήση ή το αμέσως προηγούμενο service. Για περιπτώσεις που δεν είμαστε σίγουροι, μία είναι η λύση· συμμορφωνόμαστε απολύτως με τις υποδείξεις του εκάστοτε κατασκευαστή. Σύμφωνα με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, το service στα Opel πρέπει να γίνεται μία φορά τον χρόνο ή τα αντίστοιχα χιλιόμετρα που αναφέρονται στο επίσημο πλάνο συντήρησης. Επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της Opel Gallo στο 210 5313213 ώστε να ενημερωθείτε για το όχημά σας.

Opel Service: Ποιες εργασίες περιλαμβάνει;

Στο ετήσιο Opel Service του αυτοκινήτου σας, περιλαμβάνονται κάποιες από τις παρακάτω εργασίες αναλόγως τα έτη και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σας:

  • Αλλαγή λαδιών
  • Αλλαγή στο φίλτρο λαδιού
  • Αλλαγή στο φίλτρου αέρος
  • Αλλαγή στο φίλτρο καμπίνας
  • Αντικατάσταση στο φίλτρο βενζίνης
  • Συμπλήρωση του καθαριστικού υγρού για το παρμπρίζ
  • Έλεγχος φθοράς υαλοκαθαριστήρων
  • Καθαρισμός πίσω φρένων
  • Έλεγχος φώτων
  • Έλεγχος των φρένων του οχήματος (τακάκια, δίσκοι κ.λ.π.) και αντικατάσταση όπου χρειάζεται
  • Αλλαγή μπουζί
  • Έλεγχος μπαταρίας
  • Γρασάρισμα στις πόρτες και λίπανση στις κλειδαριές.

Opel Service: Τι άλλο να προσέξω;

Καλό είναι να γνωρίζουμε ότι κάποιοι έλεγχοι δεν περιλαμβάνονται στο ετήσιο Opel Service και γίνονται κατόπιν συνεννόησης με το συνεργείο. Επομένως πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι γύρω από το ποιοι έλεγχοι είναι αυτοί και κάθε πότε πρέπει να τους κάνουμε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου ελέγχου είναι η αλλαγή του ιμάντα χρονισμού που γίνεται κάθε 60.000 χιλιόμετρα (στα 60.000, στα 120.000, στα 180.000 κ.ο.κ.). Παρόμοια περίπτωση αποτελούν οι αναρτήσεις που πρέπει να τις αντικαθιστούμε όταν παλιώσουν για λόγους όχι μόνο άνεσης αλλά κυρίως ασφάλειας. Το ίδιο και για το σύστημα δίσκου-πλατό του συμπλέκτη του αυτοκινήτου που σχετίζεται με τη διοχέτευση της ροπής του κινητήρα.

Μην ξεχνάτε να κρατάτε πλήρως επικαιροποιημένο το βιβλίο service του Opel σας. Μόνο έτσι θα είστε σε θέση να ξέρετε τι είδους συντήρηση χρειάζεται το αυτοκίνητό σας και πότε πρέπει να γίνει.

Opel Service: Ποιο συνεργείο μπορώ να εμπιστευτώ;

Για το Opel Service σας επιλέγετε πάντα έμπιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία όπως αυτό της Opel Gallo στον Κηφισό. Αποφύγετε τον ‘μάστορα της γειτονιάς, όσο καλός ή συμπαθής κι αν είναι. Δεν αμφισβητούμε τις προθέσεις του, αλλά εν έτει 2023 με τόσα ηλεκτρονικά μέρη στα αυτοκίνητα, απαιτείται ειδικός χειρισμός και εξοπλισμός, καθώς και ανθρώπινη εξειδίκευση.

Είθισται τα πρώτα χρόνια, όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμη εντός εγγύησης η συντήρηση να γίνεται αποκλειστικά στην επίσημη αντιπροσωπεία. Αφενός για να διατηρηθεί η εγγύηση κι αφετέρου διότι όντως οι αντιπροσωπείες έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά. Μετά τη λήξη της εγγύησης, θα πρέπει να απευθυνθείτε αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα Opel συνεργεία. Έτσι εξασφαλίζετε ότι το αυτοκίνητό σας συντηρείται από κατάλληλα καταρτισμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Στην Opel Gallo, παρέχουμε 100% πιστοποιημένο Opel Service σε απόλυτα λογικές τιμές και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Επισκεφθείτε την Opel Gallo για τη συντήρηση του οχήματός σας, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της απόδοσής του. Κανείς δεν γνωρίζει το αυτοκίνητό σας καλύτερα από τους ειδικούς μας.

Opel Gallo Service: Οπτικός έλεγχος σε 12’

Μέσα σε μόλις 12 λεπτά πραγματοποιούμε οπτικό έλεγχο σε ολόκληρο το όχημά σας για ασφάλεια και αξιοπιστία. Ο έλεγχος υγείας οχήματος παρέχει μια πλήρη έκθεση της κατάστασης του Opel σας, χωρίς να απαιτείται service ή κάποια χρέωση. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις για τη συντήρησή του. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105313213 ή κλείστε ραντεβού online συμπληρώνοντας εύκολα και απλά την πλατφόρμα.

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Opel Service με την αξιοπιστία της Opel Gallo»; Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο νέο μας blog. 

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία