Γιατί να επιλέξεις το νέο Opel Corsa Hybrid;

Γιατί να επιλέξεις το νέο Opel Corsa Hybrid;

Το νέο Opel Corsa Hybrid αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο, οικονομικό και οικολογικό αυτοκίνητο, καθώς συνδυάζει την τεχνολογία, την αποδοτικότητα και το στιλ.

Opel Corsa Hybrid: υψηλή απόδοση

Διαθέτει έναν κινητήρα 1.2 λίτρων που αποδίδει 100 ίππους. Ενώ, η υβριδική τεχνολογία επιτρέπει την ομαλή μετάβαση από ηλεκτρική σε θερμική λειτουργία. Έτσι, προσφέρει μια οικονομική και αποδοτική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις. Επιπλέον, η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 9.9 δευτερόλεπτα, ενώ η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Για αυτό και το νέο Opel Corsa είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς και στην τσέπη σου​.

Άνεση & προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό

Το εσωτερικό του νέου Opel Corsa συνδυάζει άνεση και προηγμένη τεχνολογία. Διαθέτει αναβαθμισμένα υλικά και εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα που εξασφαλίζουν άνεση ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια. Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με οθόνη πολυμέσων 7 ή 10 ιντσών. Επιπλέον, υποστηρίζει νέες τεχνολογίες, που επιτρέπουν στον οδηγό να παραμένει συνδεδεμένος με το κινητό του τηλέφωνο και τις αγαπημένες του εφαρμογές. Ενώ, ο αποθηκευτικός του χώρος φτάνει τα 309 λίτρα.

Opel Corsa Hybrid: προηγμένα συστήματα ασφάλειας

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικός στόχος για την Opel. Για αυτό και το νέο μοντέλο διαθέτει μεγάλη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, ανίχνευσης πεζών, το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και το προσαρμοζόμενο cruise control διασφαλίζουν την προστασία τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών.

Εγγύηση στην μπαταρία κίνησης

Με το νέο Opel Corsa, έχετε την απόλυτη ηρεμία χάρη στην εξαιρετική εγγύηση της μπαταρίας κίνησης. Η Opel προσφέρει μια εκτεταμένη εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων, εξασφαλίζοντας ότι η απόδοσή σας θα παραμείνει σταθερή και αξιόπιστη. Αυτή η εγγύηση αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη της Opel στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα της τεχνολογίας της, παρέχοντας σας ασφάλεια και σιγουριά στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Η υβριδική τεχνολογία του Opel Corsa μειώνει σημαντικά τις εκπομπές ρύπων, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, καθώς στηρίζει τη βιώσιμη κινητικότητα.

Opel Corsa hybrid: περισσότερη ευελιξία

Είναι ιδανικό για χρήση στην πόλη. Το συμπαγές του μέγεθος και η ευελιξία του είναι ιδανικά για μετακινήσεις στην πόλη, ενώ η ηλεκτρική του λειτουργία επιτρέπει την κίνηση σε ζώνες χαμηλών εκπομπών, όπου τα παραδοσιακά οχήματα μπορεί να έχουν περιορισμούς.

Σύγχρονος σχεδιασμός

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του τραβάει τα βλέμματα. Οι καθαρές γραμμές και οι δυναμικές αναλογίες του αμαξώματος, καθώς και η ποικιλία από διαθέσιμα χρώματα και ζάντες σου επιτρέπουν να επιλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει.

Απόκτησε το νέο αυτοκινήτο σου με το πρόγραμμα Opel Deals

Η GALLO S.A. φέρνει το πρόγραμμα “Opel Deals”, ώστε να αποκτήσεις το Opel αυτοκίνητο που επιθυμείς σε ειδική τιμή. Μπορείς να αποκτήσεις το δημοφιλές και ευέλικτο Corsa. Εναλλακτικά, το πολυμορφικό SUV Crossland με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, το κομψό και μοντέρνο Mokka που ξεχωρίζει με τον δυναμικό του χαρακτήρα ή το Grandland, το μεγάλο SUV που προσφέρει άνεση και υψηλή τεχνολογία.

Για το νέο Opel Corsa Hybrid, έλα στη GALLO S.A.!

Το νέο Opel Corsa Hybrid είναι η ιδανική επιλογή για τις μετακινήσεις σου Ειδικά,  εάν αναζητάς ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει οικονομία, απόδοση, άνεση και ασφάλεια. Ενώ, διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Η GALLO S.A. σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το Corsa Hybrid ή οποιαδήποτε άλλο μοντέλο της Opel σε ειδική τιμή. Έλα σήμερα κιόλας στη GALLO S.A. και επωφελήσου από το πρόγραμμα “Opel Deals”.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Γιατί να επιλέξεις το νέο Opel Corsa Hybrid;»;

Διάβασε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σε αφορούν στο Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία