Opel Corsa 2023: Το νέο απόλυτο best-seller της αγοράς!

Opel Corsa 2023: Το νέο απόλυτο best-seller της αγοράς!

Το νέο Opel Corsa 2023 είναι εδώ και δεν σταματά να εντυπωσιάζει! Με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση, πιο εξελιγμένο τεχνολογικά από ποτέ και ολοκαίνουριους κινητήρες, θα μονοπωλήσει τα βλέμματα και το αγοραστικό ενδιαφέρον! Μετά από 4 χρόνια κυκλοφορίας, το Opel Corsa επανήλθε προκαλώντας αίσθηση και ανακαλύπτοντας νέα επίπεδα για την οδηγική απόλαυση.

Opel Corsa 2023: Κινητήρες για όλες τις ανάγκες

Το Opel Corsa 2023, προσφέρει πλήθος διαθέσιμων επιλογών στα συστήματα κίνησης: ηλεκτροκινητήρες, κινητήρες εσωτερικής καύσης υψηλής απόδοσης και υβριδικούς τύπους κινητήρων. Μάλιστα, αποτελεί το πρώτο μοντέλο του γερμανικού κολοσσού με το σύστημα τεχνολογίας mild hybrid 48V. Πιο αναλυτικά, το σύστημα αυτό διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου σε κινητήρα εσωτερικής καύσης 1.2 λίτρων που αποδίδει είτε 100, είτε 136 ίππους που λειτουργεί συνδυαστικά με ηλεκτροκινητήρα και αυτόματο κιβώτιου με διπλού συμπλέκτη. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή την εκάστοτε ανάγκη, μπορείτε να αξιοποιήσετε οποιονδήποτε από τους δύο κινητήρες. Ασφαλώς, μια τέτοια δυνατότητα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, χρημάτων και αξιοσημείωτη αύξηση στην επίδοση. Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 15% στα καύσιμα, συγκριτικά με άλλες, μη ηλεκτροκίνητους κινητήρες.

opel-corsa-2023

Opel Corsa 2023: Απαράμιλλος σχεδιασμός που ξεχωρίζει

Στο design, οι σχεδιαστές ξεπέρασαν ακόμα και τα υψηλά standards των Corsa δημιουργώντας την πιο καλαίσθητη και stylish εκδοχή. Αυτό που ξεχωρίζει ασφαλώς εκ πρώτης όψεως, είναι φυσικά το Opel Vizor. Η εντυπωσιακή και ολοκαίνουρια υπογραφή της Opel είναι το νέο σήμα κατατεθέν των γερμανικών μοντέλων. Μπροστά, δεσπόζει στο αμάξωμα η μαύρη μάσκα με το Opel Blitz, τους LED προβολείς και τη γρίλια. Το logo, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού είναι διαθέσιμο μπροστά και πίσω, σε ματ σατινέ ή μαύρη απόχρωση.

Στα… εντός, παρά τις σημαντικές και επιτυχείς αλλαγές σε τιμόνι, καθίσματα και λεβιέ ταχυτήτων, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων κλέβει την παράσταση. Η πλατφόρμα Snapdragon Cockpit εμπεριέχει σημαντικές αναβαθμίσεις σε κάρτα γραφικών, multimedia και δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, η απεικόνιση των δεδομένων στα συστήματα πλοήγησης περιλαμβάνει έγχρωμη touch οθόνη 10 ιντσών.

opel-corsa-2023

Opel Corsa 2023: Καινοτόμες τεχνολογίες που απογειώνουν την οδηγική εμπειρία

Η Opel μέσω του Corsa καινοτόμησε με τη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-Lux LED matrix. Η προσαρμοστικότητα της εν λόγω τεχνολογίας, άλλαξε άρδην τα τότε δεδομένα. Πλέον το Opel Corsa 2023 σηκώνει ακόμα ψηλότερα τον πήχη που το ίδιο όρισε. Πλέον, η προσαρμόσιμη δέσμη φωτός είναι ακόμα πιο ακριβής, χάρη στα 14 στοιχεία LED συνολικά που διαθέτει. Παράλληλα, το νέο Opel Corsa 2023 διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, καθιστώντας την οδήγηση πιο ασφαλή και άνετη από ποτέ άλλοτε. Ενδεικτικά, κάποια από τα συστήματα αυτά είναι τα ακόλουθα:

  • Η πανοραμική κάμερα HD οπισθοπορείας,
  • Η αναγνώριση κόπωσης οδηγού,
  • Το σύστημα πλευρικής προστασίας,
  • η αναγνώριση πινακίδων οδικής σήμανσης,
  • η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης,
  • η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας
  • το park pilot.

Αν θέλετε το νέο Opel Corsa 2023, ελάτε στην Opel Gallo!

Το Opel Corsa 2023 θα το βρείτε στην έκθεση της Opel Gallo, με τιμή εκκίνησης τα €17.900 για τη βασική έκδοση Edition 1.2 lt 75 ίππων με μηχανικό κιβώτιο. Οι υβριδικές εκδόσεις του νέου θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά στο 1ο τρίμηνο του 2024 και φυσικά θα μπορείτε να τις βρείτε στην Gallo με το που έρθουν!

Opel Gallo
Λ. Κηφισού 172, Αιγάλεω
Γραμμή εξυπηρέτησης: 2105313213
Website: http://www.gallo.gr
Facebook: Opel Gallo
Instagram: Opel Gallo

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Opel επαγγελματικά αυτοκίνητα για κάθε ανάγκη!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο gallo.gr

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία