Οικογενειακό αυτοκίνητο από τη MG!

Οικογενειακό αυτοκίνητο από τη MG!

Οικογενειακό αυτοκίνητο: Η αγορά του είναι μια σημαντική υπόθεση! Χρειάζεσαι μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση που να καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες της οικογένειας σου. Αρχικά, κάνε μια έρευνα για να συγκεντρώσεις τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που θες. Στη συνέχεια, επίλεξε το καλύτερο μοντέλο της MG από τη GALLO S.A.!

Οικογενειακό αυτοκίνητο: το μέγεθός του

Το μέγεθος του οικογενειακού αυτοκινήτου είναι καθοριστικό. Σε περίπτωση που κάνεις ταξίδια με την οικογένεια σου, ένα μεγάλο και ευρύχωρο αυτοκίνητο είναι ιδανικό για να χωράει τις αποσκευές σου. Εάν είσαι, όμως, κάτοικος μιας μεγάλης πόλης πρέπει να λάβεις υπόψιν το παρκάρισμα, καθώς το μεγάλο αυτοκίνητο θα κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη. Έτσι, χρειάζεται να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.  

Οικογενειακό αυτοκίνητο: η χωρητικότητα της καμπίνας

Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει ευρύχωρο εσωτερικό χώρο, ώστε να ταξιδεύεις με άνεση με την οικογένεια σου εντός και εκτός της πόλης. Επιπλέον, η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι σημαντική για την επιλογή σου. Ο σχεδιασμός του, οι αερόσακοι και η κάμερα οπισθοπορείας είναι μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το αυτοκίνητο για να μετακινείστε με ακόμα περισσότερη ασφάλεια.

Οικογενειακό αυτοκίνητο: η κατανάλωση

Η επιλογή ενός οικογενειακού αυτοκινήτου εξαρτάται και από την κατανάλωση του. Ένα αυτοκίνητο με μικρή κατανάλωση καυσίμων είναι ιδανικό για τη μετακίνηση στην πόλη, αλλά όχι για μακρινά ταξίδια. Ενώ, το ηλεκτρικό οικογενειακό αυτοκίνητο είναι ιδανική επιλογή, ώστε να αποφύγετε την υψηλή κατανάλωση καυσίμων και να κάνετε μια επιλογή φιλική προς το περιβάλλον.

Οικογενειακό αυτοκίνητο: το κόστος

Πριν προχωρήσεις στην αγορά οικογενειακού αυτοκινήτου, όρισε πρώτα τον προϋπολογισμό σου. Στη συνέχεια, κάνε έρευνα αγοράς, ώστε να ελέγξεις με ποια αυτοκίνητα ταιριάζει ο προϋπολογισμός σου. Δες ποια χαρακτηριστικά έχει το αυτοκίνητο που έχεις καταλήξει. Τότε, μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά του.

Οικογενειακό αυτοκίνητο: οι καλύτερες επιλογές

Η MG με τα SUV αυτοκίνητά της έχει τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

1. MG ZS, κομψό & άνετο

Το MG ZS είναι το αυτοκίνητο SUV που συνδυάζει την κομψότητα και την άνεση. Είναι ιδανικό για οικογένειες χωρίς να χάνει το στιλ του. Διαθέτει σύστημα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού τελευταίας τεχνολογίας. Το σύστημα blind spot monitoring, ανιχνεύει τα τυφλά σημεία. Ενώ, το rear traffic alert, προειδοποιεί για την οπίσθια διασταυρούμενη κυκλοφορία.

Ο μοναδικός χώρος 448 λίτρων είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αποθηκεύσεις τις αποσκευές σου κατά τις αποδράσεις σου. Τα αναδιπλούμενα καθίσματα αυξάνουν τη χωρητικότητα στα 1.166 λίτρα. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου στην οροφή έως 75 κιλά.

Το MG ZS διαθέτει κινητήρα βενζίνης, ενώ το MG ZS EV είναι η ηλεκτρική έκδοση του SUV αυτοκινήτου.

2. MG HS, δυναμικό & σπορτίφ

Το MG HS είναι το ασυναγώνιστο SUV της MG. Με τρείς εκδόσεις, Excite, Exclusive και Luxury, είναι αυτοκίνητο που ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής.  Συνδυάζει το σύγχρονο σχεδιασμό με τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές. Το άκαμπτο αμάξωμα και το ηλεκτρονικό σύστημα MG Pilot προσφέρουν μια ολοκληρωμένη οδική εμπειρία, ενώ ο κινητήρας 1.5 Turbo επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις!

Το MG EHS είναι η υβριδική έκδοση του μοντέλου με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης!

Η MG προσφέρει ακόμα περισσότερη ασφάλεια!

Η MG επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών ή 150.000 km, με δύο πρόσθετες υπηρεσίες για ακόμα περισσότερη ασφάλεια. Προσφέρει σε όλους τους κατόχους MG αυτοκινήτων 7 χρόνια οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν ετήσιο έλεγχο. Έτσι, καλύπτει δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη 24/7, με επί τόπου επισκευή ή ρυμούλκηση στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή MG, οπουδήποτε και εάν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Επιπλέον, προσφέρει ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο στον κινητήρα, στο κιβώτιο ταχυτήτων, στο σύστημα διεύθυνσης, στις αναρτήσεις, στα φρένα, στον κλιματισμό και στα ηλεκτρικά συστήματα. Ο δωρεάν έλεγχος είναι ανεξάρτητος από την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση και πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο. Έτσι, αποκτάς ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με την εγγύηση της ασφάλειας της MG!

Για οικογενειακό αυτοκίνητο, έλα στην GALLO S.A.!

Για το καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο, έλα σήμερα κιόλας στην GALLO S.A. Κάνε test drive στο μοντέλο που επιθυμείς και στη συνέχεια επίλεξε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό του. Το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι εκεί για να σε καθοδηγήσει κατάλληλα και να λύσει κάθε απορία σου.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Οικογενειακό αυτοκίνητο από τη MG!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία