MG3: το νέο μοντέλο της MG έρχεται στην Ελλάδα!

MG3: το νέο μοντέλο της MG έρχεται στην Ελλάδα!

Το MG3 είναι το νέο μοντέλο της MG που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.  Μετά την πετυχημένη παρουσία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα διανύσει τώρα τους δρόμους της Ευρώπης και της Ελλάδας! Το νέο μοντέλο της MG αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό απόδοσης, επίδοσης και κομψού σχεδιασμού. Ενώ, ταυτόχρονα, μάς συστήνει ένα νέο υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο έχει εξελίξει το κλασικό. Το νέο MG3 θα ταρακουνήσει τα νερά στην αγορά του αυτοκινήτου.

Το MG3 με τον νέο υβριδικό κινητήρα της MG

Το MG3 φτάνει στην Ελλάδα με τρεις διαφορετικές εκδόσεις, αλλά όλες με το καινούριο σύστημα κίνησης Hybrid Plus. Ο νέος ηλεκτροκινητήρας έχει ισχυρότερη μπαταρία σε σχέση με τα υπόλοιπα υβριδικά μοντέλα. Ενώ, η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας του, επιτρέπει τη λειτουργία του με μηδενική εκπομπή ρύπων για μεγαλύτερες αποστάσεις.

Επιπλέον, το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης έχει δική του ανεξάρτητη γεννήτρια, δίνοντας πολλές και διαφορετικές δυνατότητες ρυθμίσεων και λειτουργιών στην οδήγηση. Έτσι, συνδυάζει την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την οδήγηση με μηδενική εκπομπή ρύπων.

Το πρώτο υβριδικό hatchback της MG

Ο νέος σχεδιασμός του MG3 προσφέρει μεγαλύτερη άνεση χώρων, διατηρώντας, όμως, τον compact χαρακτήρα των μοντέλων της MG. Το μήκος του νέου μοντέλου της MG φτάνει 4,11 μέτρα, ενώ το πλάτος 1,80 μέτρα και το ύψος 1,50 μέτρα. Είναι αξιοσημείωτο ότι το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,57 μέτρα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στους εσωτερικούς χώρους. Επίσης, ο νέος αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 293 λίτρα. Έτσι, οι νέες και μεγαλύτερες διαστάσεις προσφέρουν μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους για τους επιβάτες για πιο άνετη οδήγηση και μετακίνηση. Ενώ, οι χώροι αποθήκευσης είναι ιδανικοί για μεγάλες αποσκευές και για ταξίδια.

MG3: το νέο μοντέλο με μοντέρνο και σύγχρονο εξοπλισμό

Το νέο MG3  φέρνει νέα εμπειρία οδήγησης. Στο εσωτερικό του, έχει, πλέον, δυο οθόνες και αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τη premium αίσθηση στο σαλόνι του αυτοκινήτου. Ο βασικός εξοπλισμός του MG3 περιλαμβάνει σύστημα κλιματισμού, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα ήχου με σύνδεση Bluetooth, θύρες USB και ειδική κάμερα οπισθοπορείας.

Σε συνδυασμό με το MG iSMART, το σύστημα MG Pilot προσφέρει στην οδήγησή σας ακόμα περισσότερη ασφάλεια. Περιλαμβάνει τα συστήματα προειδοποίησης απόκλισης, το αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, το cruise control, και  διατήρησης λωρίδας, καθώς και λειτουργία ημιαυτόνομης οδήγησης.

Με τη MG έχετε 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, οδική βοήθεια & δωρεάν ελέγχου!

Με την επιλογή του νέου MG3, έχετε 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή 150.000 km, 7 χρόνια οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν ετήσιο έλεγχο. Επιπλέον, η τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7, ώστε να παρέχει επί τόπου επισκευή ή ρυμούλκηση, οπουδήποτε στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Ενώ, ο δωρεάν ολοκληρωμένος τεχνικός έλεγχος στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου παρέχει περισσότερη ασφάλεια πέρα από την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση.

Το νέο μοντέλο MG3 φτάνει στην GALLO S.A.!

Το νέο μοντέλο της MG φτάνει στην Ελλάδα από την GALLO S.A.! Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε να ενημερωθείτε και να ανακαλύψετε πρώτοι την νέα τεχνολογία Hybrid Plus του MG3!

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «MG3: το νέο μοντέλο της MG έρχεται στην Ελλάδα!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία