Οι καλύψεις που προσφέρουν οι ασφάλειες αυτοκινήτων

Οι καλύψεις που προσφέρουν οι ασφάλειες αυτοκινήτων

Ασφάλειες αυτοκινήτων: Η αγορά αυτοκινήτου είναι μια σημαντική επένδυση, και όπως κάθε τέτοια επένδυση, χρειάζεται να προχωρήσετε και στην κατάλληλη ασφάλεια. Ποιες είναι, όμως, οι καλύψεις που πρέπει να επιλέξει ένας κάτοχος αυτοκινήτου για την ασφάλισή του;

Συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην επιλογή μιας ασφάλειας αυτοκινήτου, που θα σας προσφέρει ολοκληρωμένες καλύψεις σε ό,τι και εάν συμβεί.

Ασφάλειες αυτοκινήτων: Κάλυψη αστικής ευθύνης

Η κάλυψη αστικής ευθύνης αποτελεί τη βάση κάθε ασφάλειας αυτοκινήτου, καθώς προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη και προστασία στον ιδιοκτήτη από πιθανές απαιτήσεις αποζημίωσης που μπορεί να προκύψουν από ατυχήματα που ενδεχομένως να προκαλέσει.

Βασική προϋπόθεση είναι οι ζημιές να μην είναι από δόλο, ή από σχέδιο. Για αυτό και στη συνέχεια οι λεπτομέρειες του ατυχήματος εξετάζονται διεξοδικά.

Ασφαλιστική κάλυψη οδικής βοήθειας

Η σημαντικότερη κάλυψη στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας είναι η οδική βοήθεια. Παρέχει βοήθεια από εξειδικευμένο προσωπικό σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σας, όπως λόγω σύγκρουσης, πρόσκρουσης, εκτροπής ή ανατροπής.

Αυτή η ασφαλιστική κάλυψη αφορά τη βασική οδική βοήθεια. Ενώ, η πλήρης οδική βοήθεια είναι επιπλέον κάλυψη. Καλύπτει τις περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου από μηχανική βλάβη, όπως μπαταρία, αλλαγή ελαστικού, ή κάποια άλλη βλάβη ή ανάγκη κατά την οδήγηση.

Ασφάλειες αυτοκινήτων: Κάλυψη κλοπής

Η κάλυψη για ολική ή μερική κλοπή είναι προαιρετική. Με την ασφαλιστική κάλυψη για μερική κλοπή του αυτοκινήτου σας, έχετε εξασφάλιση αποζημίωσης σε περίπτωση κλοπής εξαρτημάτων. Ενώ, με την ασφάλεια ολικής κλοπής, μπορείτε να λάβετε αποζημίωση για την κλοπή όλου του οχήματος.

Ασφαλιστική κάλυψη πυρός

Η ασφάλεια πυρός του αυτοκινήτου προσφέρει κάλυψη για ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού ή έκρηξη. Καλύπτει τις επισκευές ή την αντικατάσταση του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση φωτιάς, εξασφαλίζοντας οικονομική σιγουριά και ηρεμία. Είναι σημαντική για την προστασία του αυτοκινήτου σας από απρόβλεπτες απειλές.

Ασφάλειες αυτοκινήτων: κάλυψη για τρομοκρατικές ενέργειες

Η ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου για τρομοκρατικές ενέργειες είναι μια εξειδικευμένη μορφή ασφάλισης που προστατεύει το όχημά σας από ζημιές που προκύπτουν από τρομοκρατικές επιθέσεις. Η κάλυψη περιλαμβάνει αποζημιώσεις για τις ζημιές που μπορεί να υποστεί το αυτοκίνητό σας εξαιτίας εκρήξεων, πυρκαγιών ή άλλων ενεργειών που αποδίδονται σε τρομοκρατικές δραστηριότητες. Με την κάλυψη για τρομοκρατικές ενέργειες, μπορείτε να νιώθετε πιο ασφαλείς γνωρίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας είναι προστατευμένο από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Ασφαλιστική κάλυψη ιδίων ζημιών

Η ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου ιδίων ζημιών είναι μια σημαντική επιλογή για τους οδηγούς. Ειδικά, για όσους θέλουν να προστατεύσουν το όχημά τους από ζημιές που προκαλούνται από ατυχήματα, ανεξάρτητα από το ποιος φταίει. Περιλαμβάνει τις ζημιές που μπορεί να υποστεί το όχημά σας από σύγκρουση, εκτροπή, ανατροπή, ή ακόμη και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες, όπως η πτώση αντικειμένων. Επιπλέον, καλύπτει τις επισκευές και τις αντικαταστάσεις των εξαρτημάτων του οχήματός σας. Έτσι, διασφαλίζετε την άριστη κατάσταση του αυτοκίνητού σας χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Η ασφάλιση ιδίων ζημιών προσφέρει την κάλυψη του κόστους ζημιών σε περίπτωση ατυχήματος, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στο δρόμο το συντομότερο δυνατόν.

Bonus : Ασφαλίστε το καινούριο σας Peugeot, Opel ή MG στην GALLO S.A και εξασφαλίστε εγγύηση αξίας!

Σας εγγυόμαστε ότι, αν το αυτοκίνητό σας κλαπεί ή καταστραφεί ολοσχερώς, από καλυπτόμενο με το Συμβόλαιό σας κίνδυνο, μέσα στα τρία πρώτα έτη της κυκλοφορίας του, τα οποία παρατείνονται για όσο διάστημα το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε Πρόγραμμα Χρηματοδότησης, θα καταβάλουμε επιπλέον ως αποζημίωση τη διαφορά μεταξύ της αξίας που είχατε αγοράσει το αυτοκίνητό σας και της τρέχουσας εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου τη στιγμή της ζημιάς.

Για την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου, ελάτε στην Gallo S.A.!

Η Gallo S.A. ξεχωρίζει για την ποιότητα των υπηρεσιών της και την αξιοπιστία της, εκτός από τη μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων που προσφέρει. Με εξειδικευμένο προσωπικό, η Gallo S.A. προσφέρει την ασφάλεια αυτοκινήτου με τις καλύψεις που σας ταιριάζουν και δίνει απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες. Ελάτε σήμερα κιόλας σε Αγία Παρασκευή, Νέα Χαλκηδόνα και στο Αιγάλεω για να επιλέξετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και τις καλύψεις της.

Και μην ξεχνάτε, η Gallo S.A. είναι εδώ για να σας προσφέρει την ασφάλεια που σας ταιριάζει και την αξιοπιστία που αναζητάτε.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Οι καλύψεις που προσφέρουν οι καλύτερες ασφάλειες αυτοκινήτων»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα άρθρα που σας αφορούν στο Gallo Blog.

Κλείστε ραντεβού
Test drive
Service

    Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εμπιστευτικά.

    Επιλέξτε Υπηρεσία